News

Dekksenteret Lierskogen, bedre enn James Bond!

Ja, i dag tenkte jeg å skrive et lite innlegg om Dekksenteret på Lierskogen. Og hold your horses før du blir fordomsfull og tenker “kvinner og bil”, – det er ikke slik at jeg ikke kan skifte dekk selv, det gjorde jeg alltid før, men etter å ha levert bilen inn én gang, klarer jeg rett og slett ikke lenger å løsne mutterne. Så de siste ti årene, må jeg vel si, med unntak av en punktering – har jeg levert bilen til profesjonelle når det er tid for dekkskifte, slik som nå.

 

Når det er sagt, det er ikke “bare, bare” å la andre gjøre det heller, for det er dette med dekk og sikkerhet, jeg kan uroe meg i lang tid etter et dekkskifte. Men på Dekksenteret på Lierskogen føler jeg meg trygg, både på utførelse, kompetanse og ikke minst pris. De lurer deg ikke. Tvert om. I år hadde jeg eksempelvis bestemt meg for å kjøpe nye vinterdekk, fordi mine er så slitt.

Av den grunn måtte jeg kjøpe “dekksokker” i februar i år, for i det hele tatt komme meg opp til Gaustadtoppen til vinterferien. Og dekksokkene har jeg brukt også her i Asker på flaten, så dette er en god investering som jeg anbefaler alle å ha liggende i bilen på vinteren. Dekksokk er ganske enkelt en slags tekstilkjetting du trer rundt dekket, som altså gir deg bedre grep på isen. Men de er kun ment til å komme seg opp isete bakker og liknende, og er ikke konstruert til å kjøre med, så nye dekk måtte jeg altså ha i år.

Mer om vinterferien på Gaustablikk her.

Jeg undersøkte litt priser på vinterdekk, og fant ut at Dekksenteret på Lierskogen – de jeg vanligvis bruker – var blant de beste på pris og kvalitet, og i tillegg mente de at jeg bare trengte å kjøpe nye dekk til forhjulene, og dermed sparte jeg noen lapper på det også. Andre hadde kanskje solgt meg fire dekk, selv om jeg ikke trengte det. Skjønner?

Og før jeg fant Dekksenteret på Lierskogen, skiftet jeg vanligvis dekkene mine et sted på Nesbru, helt til de ødela en skrue og jeg med det måtte kjøpe ny felg til over tre tusen kroner. De ville ikke ta ansvar, men tok til slutt halvparten av regningen. Slikt er etter min mening ikke greit. Så det er viktig å finne et sted som gir deg trygghet, og det har jeg nå, også når jeg kjører på mine nye vinterdekk. Juhhuuu, vinteren kan komme!

Et lite tips der, altså – og har du ikke skiftet til vinterdekk ennå, så gjør det nå!

🙂

…..

Ønsker med dette alle en super dag:-)

Trude Helén Hole, New Spirit Communication

Trykk på FOLLOW oppe til høyre, om du vil følge denne bloggen. Ønsker du å følge meg på YouTubeInstagramLinkedinTwitter eller Facebook, eller kjøpe mine bøker og vinkurs – kan du gjøre det her.

LM FB1

Lit-kopi