Books & Literature Laughter News

Lesetipset; spenning, humor, drama, sex, bisarre drap og litt til

20.000 forhåndssolgte bøker! Lotte-Marie bøkene er Norges morsomme og feminine svar på Varg Veum og Harry Hole. Bøkene er totalt grenseløs når det gjelder språk, virkemidler og bruk av humor og satire. De ukonvensjonelle bøkene er i følge media og lesere Norges beste innen humor-sjangeren, dog med et underliggende budskap for den skarpe leser.

Skjermbilde 2020-07-07 kl. 12.58.08

Dette er grenseløse bøker som passer både kvinner og menn – og som omhandler sex, fantasier, følelser og karriere – det å sette grenser og det å bryte grenser. Og ikke minst er dette bøker om ensomhet, sårbarhet, lengsel og mot, og det å møte veggen i 100 km/t – alt fortalt med mye utleverende humor og selvironi. Lotte er vill, nådeløs, frekk og hemningsløs, og en smule pervers, mens Marie er den pertentlige og korrekte forretningskvinnen som jobber i vinbransjen og er ”superselgeren med den gode nesen,” og som verner om både tittel og viner med nebb og klør.

Sannheten om Lotte-Marie, usensurert

Norges beste jenteforfatter. Dagsavisen / Bedre enn Bridget Jones. Budstikka / Sommerens strandanbefaling. BA / Fun, fearless female. Cosmopolitan / Norges første chicklit forfatter. Aftenposten / Prinsessen av humor. Askeravisen

69.00 Kr

SANNHETEN OM LOTTE-MARIE, USENSURERT. Dette er Trude Helén Holes debutroman og første boken om Lotte-Marie. Romanen ble utgitt av Damm & Søn Forlag i 2006 og solgte over 6.000 i første opplag. Andre opplag kom i 2009. Dette er en bok for både kvinner og menn.

“Norges beste jenteforfatter.” Dagsavisen
“Fun, fearless female.” Cosmopolitan
“Norges første chicklit forfatter.” Aftenposten
“Prinsessen av humor.” Askeravisen
“Bedre enn Bridget Jones.” Budstikka
“Sommerens strandanbefaling. Dristig stoff for damene.” BA
“Humor, selvironi og romantiske forviklinger er hovedingrediensene. Heltinnen er fremdeles ambisiøs, sexfiksert og på evig jakt etter den store kjærligheten. Men New York er byttet ut med Oslo.” Henne
“Det er ingen blyg og rødmende ungpikeroman Hole har skrevet. Den spinner rundt hovedpersonens hemningsløse sexfantasier, og gjengir SMS-groviser av sykeste slag.” NTB
“Bøker til begjær. Trude Helén Hole er kvinnen bak den første norske boka innen chicklit-sjangeren. Sjangeren ble spådd en kort framtid av kritikerne, men de tok feil. De lette og underholdende historiene topper fortsatt salgslistene.” MAG
“Den humoristiske dagbokaktige jentelitteraturen har ikke stilnet hen. Nå får Bridget Jones en ny norsk ”søster” – røffe Lotte-Marie.” Tønsbergs Blad

Lotte-Marie goes to Hollywood

Hole har en fantastisk uttrykksform som treffer meg midt i blinken. Ler meg skakk innimellom. Humoristisk og fengende historie. Wenche Kornstad / Trude Helén Hole skriver feiende flott og jeg vil anbefale hennes bøker videre! Gleder meg til neste bok. Maiken Birgitte Rabben

69.00 Kr

LOTTE-MARIE GOES TO HOLLYWOOD. I bok nummer to drar hun til Hollywood og opplever kjendiser, modell-livet, glitter og glam, og møter stadig Janteloven, seg selv og sine norske fordommer i døren. Og selvsagt blir hun utfordret, både i jobbsammenheng og i kjærlighetslivet og ikke minst i å komme ut av komfortsonen. Det hun tror aldri vil bli oppdaget,  viser seg fort å bli skjebnesvangert. Verden er mindre enn du tror!

“Nå er jeg ferdig med å lese begge bøkene og merket at jeg ble veldig glad i hovedpersonen og hennes utfordringer i hverdagen. Bok nr 1 begynte noe forvirrende, men etter at jeg kom halvveis så tok den seg opp og var rett og slett drivende god. Bok 2 fortsatte i samme driv, men jeg syntes at den sluttet alt for fort, for jeg ville gjerne vite hvordan det går i forholdet mellom Lotte og Dick og Lotte og Magne. Så da er det bare å vente på bok 3 da. Lettlest underholdning.” Hege Wendy Åsby Hansen

“Hole har en fantastisk uttrykksform som treffer meg midt i blinken. Ler meg skakk innimellom. Humoristisk og fengende historie.” Wenche Kornstad

“Trude Helén Hole skriver feiende flott og jeg vil anbefale hennes bøker videre! Gleder meg til neste bok.” Maiken Birgitte Rabben

Lotte-Marie og Matchmorderen

"Kort oppsummert: Friskt språk og mange morsomme bilder og scener. Hole har vel nærmest laget sin egen sjanger med disse bøkene." Jan Ove Ekeberg

49.00 Kr

LOTTE-MARIE OG MATCHMORDEREN. I  bok nummer tre forlater hun det glamorøse livet i California, drar tilbake til Oslo og opplever både ensomhet, drama, spenning og ikke minst setter hun livet på spill i sin iver etter å hjelpe den sexy detektiven, som hun liker å kalle ham – selveste Barry Hole, Norges superhelt nummer én. Dette er en bok om sex, fantasier, følelser, karriere – det å sette grenser og det å bryte grenser.

“Kort oppsummert: Friskt språk og mange morsomme bilder og scener. Hole har vel nærmest laget sin egen sjanger med disse bøkene.” Jan Ove Ekeberg

“I dag har jeg gjort noe så sjeldent som å lese en bok. Med perm på, av Trude Helén Hole. Boken fenget fra ca 50 shades og fra da av måtte jeg bare lese resten. Hole er dyktig; jævla morsom og treffende i flekkene. For ikke å snakke om erotikken hun formidler. Anbefales varmt!” Gro Storteig

“Trude Helén Holes siste prosjekt «Lotte-Marie og Matchmorderen» er vellykket. Big time! Hole kjeder aldri. Hun tar mange (alle?) midler i bruk for å holde på oss: Her er spenning, humor, craziness, politiske vurderinger, tematisk informasjon – seriemordere: I loved it! Og sex! Hole tar´n helt ut! Og ære være folk som tør å by på seg selv for sine lesere! Hva vi ønsker oss mer av i neste bok om Lotte-Marie: mer av alt!” Øyvind Fygd

“Jeg leser mye bøker og blir ikke så lett imponert lenger, så dette var bare helt fantastisk! Oppdaget bøkene til Hole i indieforattergruppen som jeg er med i, og fant deretter en YouTube-video hvor hun fortalte om en av bøkene sine, og jeg tenkte: Hun dama er rå! Jeg MÅ lese en av de bøkene! Håper hun får solgt masse av den nye boka. Jeg kommer i hvert fall til å lese alle bøkene nå!” Marianne H. Jensen

“Det må jeg si. Trude Helén Hole sine bøker har mang en gang fått latteren til å trille. Hennes egen innlevelse og bruk av egne opplevelser i bøkene hennes gir et innblikk i en person som man sjelden og aldri har sett sidestykke til. Bøkene bærer preg av sensualitet, kjærlighet og djevelskap. Godt surra sammen av Norges beste kvinnelige forfatter. Så skal dere ha påskekrim. Løp og kjøp.” Rune Chr. Tollefsen

Lotte-Marie goes Down Under

I bok nummer fire setter Lotte-Marie kursen mot Australia, nærmere bestemt mot Sydney for å oppleve spenning og action. Men noen ganger får en mer enn en ber om. Bisarre drap, horer, halliker, dop, skumle klovner, orgier og ikke minst - galskap! Tilbudspris kun 49.-

79.00 Kr

LOTTE-MARIE GOES DOWN UNDER. Dette er fjerde bok om Lotte-Marie. I bok nummer fire forlater hun det trauste livet i Norge og setter kursen mot Australia, mot hester, ødemark, edderkopper og slanger, skyteepisoder, god vin og grillet kenguru – og ikke minst cowboyer med stor C! Men den største og dødeligste trusselen, er den som går på to bein!

Dette er en bok om sex, fantasier, følelser, karriere – det å sette grenser og det å bryte grenser, ikke minst er dette en bok om ensomhet, sårbarhet, lengsel og å møte veggen i 100 km/t. Ja, noen av oss har vært der.

Noen av oss har til og med vært Down Under, og der, skjønner dere – skjer det ting! Store ting! Boken kommer ut i sommeren 2020.

THE DARK SIDE OF WINTER. The books about Lotte-Marie are considered as Norway’s sexy, humorous and feministic answer to Jo Nesbo/Harry Hole and Gunnar Staalelsen/Varg Veum. The Author is also referred as the coolest, sexiest and funniest female Author in Norway both by media and readers. The books about Lotte-Marie are UNISEX and quite popular also among men. Humor, irony, intelligence, romance, sex and excitement, and sometimes crime, mysteries and murderer – are good reading material for both men and women of all ages.

The books about Lotte-Marie that may be read separately, are totally limitless in terms of language and use of humor and satire, but still with an underlying message to the sharp reader. It´s also being said that men actually falls in love with the complexity of the Lotte-figure and of course they may learn a thing or two about women – and women on the other hand, might learn something about their own mysteries.

The Dark side of Winter is the third book about the charming Norwegian novel figure Lotte-Marie and a parody of Knife written by Jo Nesbo. Norway´s beloved heroine Lotte-Marie has left the glamorous life in California and returned to Oslo where she experiences both loneliness, drama and excitement. She also puts her life at stake in her eagerness to help the brilliant, audaciously rogue police officer, Barry Hole and the sexy detective Varg Lerum to solve the mysterious Match.com murders. If you like it a bit fierce, raw, sexy, exciting, perverted and funny – then this is the book for you. #Parody

– Don´t say a word! Undress and put on your blindfold. Now I´m coming for you!

Trude Helén Hole writes about fantasies and emotions, love and careers and about sex, lust and passion in a tone that captures both genders. The books are also about both setting and breaking boundaries, about vulnerability, longing and courage – all told with a lot of extravagant humor and self-irony. Hole has an easy-going style and writes unfiltered about self-development and reflection, through a pretty twisted and fast going pen. The sky is no limit!

Kommende bøker:
Skjermbilde 2020-07-07 kl. 10.12.35

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Mine online vinkurs og vinkompendium finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

pacc8a-druen

Skjermbilde 2020-07-20 kl. 09.32.38