Management & Health News Sex & Relationships

Den som intet våger, intet vinner!

Den som intet våger, intet vinner!

Den som intet våger, intet vinner! Ja, jeg skriver jo mye om dette i media og i mine bøker, det vil si jeg prøver å snike inn litt sunn fornuft i en verden som går av hengslene, om å komme ut av seg ut av den kjedelige komfortsonen! Så i dag fikk jeg lyst å ta skrive noen ord om det å VÅGE!

cropped-trude-helen-hole-trolletunga-visit-norway.jpg

Jeg er nok av den typen som ikke er redd for å kaste meg ut i det og kan nok spørre om de rareste ting. Jeg er virkelig ikke redd for å få et nei – for det er ikke farlig ned et nei til svar og vi må slutte å se på et nei som en ydmykelse – det er nemlig ikke det.

Et nei er et flott signal vi kan bruke konstruktivt! 

Om jeg får et nei, hvilket er 7 av 10 – så gir dette meg et tydelige signal som resulterer i at jeg kan stake ut ny retning, prøve andre innfallsvinkler, ligge ting bak meg eller på hyllen og begynne noe nytt. Det ligger altså mye informasjon i et nei – å aldri våge å spørre hindrer deg utvikling og fremdrift, og kanskje også lykke og kjærlighet!

Jeg er heller ikke redd for å spørre om ting og tang når det gjelder personlige relasjoner, eksempelvis mennesker jeg bryr meg om og ønsker å bli bedre kjent med. Det skjer ikke så veldig ofte, men møter jeg et menneske som når inn til meg på en eller annen måte – så er jeg ikke redd for å for å bli avvist ved å få et nei. Jeg er nemlig vant til å trampe i klaveret eller hva det nå heter, til å svelge kameler eller drite på draget som vi sier det i Bergen.

En dummer seg ikke ut ved å ta et initiativ som blir avvist – en viser mot og får en klargjøring!

Det er altså 100 ganger bedre å ta et initiativ og få et lite nei, enn å aldri våge å spørre og gå glipp av et gledelig JA! Så har du en du har kjær i ditt liv – ta et initiativet og spør – og får du et lite nei, ikke se på det som en avvisning, men som viktig informasjon du skal bruke til å lukke en dør og åpne en ny.

Den som intet våger intet vinner!

Les mer om ledelse, selvutvikling og helse her.

Shortly about me/this blog – I am a author, journalist, sommelier, model and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can also read about my travels right here.

For my english books – click here.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me up at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or Facebook, or buy my books or wine courses – please do so. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter:-)

Trude Helén Hole 

New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

And please do remember; live by love and joy, then the world becomes a better place to be for all of us. 🙂

Time spent with good books is never wasted. (2)