Books & Literature Laughter News

Det er på tide å ta humor på alvor!

Verden går av hengslene i disse Coronatider, og det er på tide å ta humor på alvor! Og om du ikke finner de populære Lotte-Marie bøkene i bokhandelen, bestiller du dem her!

FB cover

#Unisex-bøker. Lotte-Marie er en splittet person. Lotte er vill, nådeløs, frekk og hemningsløs, og en smule pervers, mens Marie er den pertentlige og korrekte forretningskvinnen som jobber i vinbransjen og er ”superselgeren med den gode nesen” og som verner om tittel og viner med nebb og klør.

Dette er grenseløse bøker som passer både kvinner og menn – og som omhandler sex, fantasier, følelser og karriere – det å sette grenser og det å bryte grenser. Og ikke minst er dette bøker om ensomhet, sårbarhet, lengsel og mot – og det å møte veggen i 100 km/t – alt fortalt med mye utleverende humor og selvironi.

Ja visst – for jeg har møtt veggen jeg også, flere ganger til og med, og har selvsagt følelser som alle andre. Og nå når alt er kaos, må vi ikke glemme at latter og glede lyser opp en beksvart natt. Og ikke nok med det – det er påske, og påske er lesetid!

Det er altså på tide å ta humor på alvor, eller hur? 

This slideshow requires JavaScript.

Når det er sagt; Lotte-Marie bøkene er ikke bare tuftet på humor – de er også samfunnskritisk og gjør et dypdykk ned i vårt hemmelige mentale univers, for det er selvsagt kompleksiteten som gjør det spennende for meg å arbeide med denne type bøker.

Jeg jobber altså, og som dere sikkert har fått med dere, tralalaaa…   meget iherdig for at folk skal forstå viktigheten av en god latter – vi må ikke undervurdere humor og dens påvirkning på våre liv!

En god latter forlenger livet, sies det – og forbedrer det, sier jeg.

Skjermbilde 2020-04-12 kl. 19.30.56

Og livet? Livet er det som skjer her og nå – mens vi styrer med andre ting. I det siste har jeg fått en god del “vekkere” som har pirket litt i det faktum de fleste kjenner til – at livet er skjørt. Jeg har tross alt hatt en “gunner” mot hodet og har hatt griseflaks i minst 15 alvorlige hendelser og ulykker, en del av dem er skildret i boken The Story – så jeg vet at livet er skjørt – og det gjør du også.

Så hvorfor stresser vi i gjennom det?
Hvorfor kan vi ikke bare roe litt ned, le litt mer og nyte livet i stedet?

Vi må altså ikke glemme Å LEVE og med det må vi prioritere “bøker, steder/opplevelser og ikke minst mennesker” som gjør oss lykkelig – og ikke det motsatte. Så, dette var dagens vise ord! Mer om mine bøker og skriverier fra lesere og media finner du her.

 

…….

Spre kjærlighet, positivitet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle.

Del gjerne.

Mvh. Trude Helén Hole

MINE BØKER OG MIN FORFATTERSIDE FINNER DU HER

Gratis VIN kompendium og online VINkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Time spent with good books is never wasted. (6)-kopi

Skjermbilde 2020-04-12 kl. 19.31.08