News

Kjære blogger – barn er IKKE en salgsvare!

Morten Hegseth kritiserer bloggere for baby-spons.  – Flere norske kjendiskvinner bør skjønne at barnet deres ikke har samme funksjon som en Chanel-veske, skriver han i et innlegg i VG. Og videre litt forkortet;

baby-1866623_1280

“De siste månedene har sponset babyliv eksplodert på Instagram, som pollen på våren. Lenge før barna blir født er det sponsede babygarderobeskapet fylt opp med sponset babykashmir og klærne «alle babyer må ha» og som kjendisene ikke har betalt for selv. De arrangerer babyshowers så grandiose og kommersielle at jeg noen ganger nesten tror det er en spøk. 

Anette Haga, Marianne Jemtegård, Anna Rasmussen, Mariann Thomassen, Julianne «Pilotfrue» Nygård og Anja Johansen er blant dem som sverger til en kommersiell barneoppdragelse på Instagram. Selv Margret Berger og Sandra Lyng har ikke klart å motstå fristelsen med babyreklame. Produsentene bak den kommersielle babybransjen er skruppelløse. Vi har en bølge av kvinner som ikke bare eksponerer barna sine, men også tjener penger på dem, er det på tide å trykke på alarmen og be folk rulle inn den sponsa ammepuppen.”

Hegseth har rett – det er på tide at bloggere og media som dytter dem frem i rampelyset, og ikke minst annonsørene nå stikker en finger i jorden og ser hvor vi er på vei – barn er IKKE en salgsvare!

Les også innlegget jeg skrev i 2015 – Om å bruke sine barn i blogginnlegg

Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke leser andres blogger. Det er fint lite interessante bloggere der ute – og navlebeskuende rosabloggere av begge kjønn, som innlemmer «kikkerne» i garderobeskapet sitt, som jublende publisere nye innlegg om dagens kule outfit – som om det skulle bety noe til eller fra i denne verden, som lykkelig publiserer dagens hairstyling med tilhørende bilder fra frisørsalongen, og ikke minst publiserer innlegg om hvordan få de mest perfekte og naturlige! falske øyevippene, og ikke minst, nok en gang, publiserer kjedsommelige sponsede innleggene om alle skjønnhetsbehandlingene de får gratis mot omtale – er for meg revnende uinteressant.

Skjønnhet er oppskrytt – å leve livet derimot, er undervurdert!

Vel, da er det vel bare å ønske dere en riktig fin dag – spre kjærlighet, positivitet og glede! Og ikke gi opp!

Del gjerne.

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Gratis vinkompendium og online vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Time spent with good books is never wasted. (3)