Books & Literature News

Juhuuu – jeg har bursdag i dag!

Og jeg har altså ikke tenkt å takke for meg, slik Christer Falck dessverre gjør. Jeg girer i stedet opp og det selv om jeg brenner lys i begge ender. Men jeg tenker som så, at det er fullt og helt og ikke stykkevis og delt som fører til resultater – hvilket også gjelder meg. Det er altså på tide å gå all-inn som forfatter, det vil si være forfatter og forlegger på heltid.

IMG_4875

Med andre ord må jeg trappe ned alle mine andre jobber, hvilket er et skremmende scenario. For mine “andre jobber” er min økonomiske sikkerhet. De gir meg mat på bordet, men samtidig spiser de opp mitt forfatterskap. Jeg klarer ikke å gjøre begge deler. Jeg må velge – og det har jeg gjort nå.

 

cropped-fb-cover-1.png

Nå er det altså fullt kjør fremover. Sannheten om Lotte-Marie, Usensurert som også leses av menn, er nå å finne i butikk – men kjøp den nå, for den blir fort utsolgt! Deretter kommer det bøker på rekke og rad. Å gå “all inn” som forfatter er nemlig min bursdagsgave til meg selv!

Mitt bursdagsønske derimot – er selvsagt at dere leser mine bøker. En god latter ikke bare forlenger livet – det forbedrer det! Kjøp brød og melk, og en god bok! Og kanskje får dere noe nytt å reflektere over, også. 

Flere innlegg om litteratur og bøker finner du her.

……….

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

GRATIS vinkompendium og vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

This slideshow requires JavaScript.