Books & Literature News Sex & Relationships

Jeg har fått en hovedrolle, endelig!

Yey! Jeg skal spille hovedrollen i en film – og jeg blir til og med tilfredsstilt! Vel, i går fikk jeg denne meldingen på mail, tilsynelatende sendt av meg. Ja, mailen er sendt fra noen som mener de har hacket e-mailen min. Jeg har selvsagt skiftet passord og gjort det jeg skal i henhold til sikkerhet – så du er fortsatt trygg, men jeg tenkte å publisere denne «trusselen» eller det vi fint kan kalle for «utpressing», i tilfelle andre får tilsvarende mail, for da kan vi le litt sammen, ikke sant? Her er mailen:

fullsizeoutput_2a0d

“Hei! Som du kanskje har lagt merke til, sendte jeg deg en epost fra kontoen din. Dette betyr at jeg har full tilgang til kontoen din. Jeg har sett på deg i flere måneder nå. Faktisk har du blitt smittet med ondsinnet programvare gjennom et voksent nettsted du besøkte. Hvis du ikke er kjent med dette, vil jeg forklare det. Trojan-viruset gir meg full tilgang og kontroll over en datamaskin eller annen enhet.

Det betyr at jeg kan se alt på skjermen, og slå på kameraet og mikrofonen, men du er ikke klar over dette. Dermed fikk jeg også tilgang til alle dine kontakter. Hvorfor antivirusprogrammet ikke oppdaget skadelig kode? Svar: Jeg har en driver Trojan, jeg oppdatere sine signaturer hver fjerde time, slik at antivirus er rolig.

Jeg laget en video som viser hvordan du tilfredsstiller deg selv på venstre halvdel av skjermen, og på høyre halvdel ser du videoen du så på. Med et klikk på en knapp, kan jeg sende denne videoen til alle dine e-postkontakter og sosiale nettverkskontakter.

For å forhindre dette, overfør beløpet $847 (USD) til min bitcoin-adresse (hvis du ikke vet hvordan, google “Kjøp Bitcoin”). Min bitcoin-adresse er: 16htiAFUVMXCsUMfvpPJFUuGRyvtxw1To9

Så snart betalingen er mottatt, fjerner jeg videoen, og du vil aldri høre meg igjen. Jeg gir deg 48 timer å betale.

Ikke bekymre deg, jeg har legg merke til å lese dette brevet. Så snart du åpner den, begynner timeren å fungere. Innlevering av klager til et sted er ikke meningsfylt fordi denne e-posten ikke kan spores som min bitcoin-adresse. Jeg gjør ingen feil.

Hvis jeg finner ut at du har sendt inn en rapport eller delt denne meldingen med noen andre, blir videoen distribuert umiddelbart. Vennlig hilsen!”

pink-hair-1450045__480

Yey! Jeg skal spille hovedrollen i en film – og jeg blir til og med tilfredsstilt! 

…….

Så hva tror dere? Var ikke dette en ganske underholdende mail å få, eller? Vel, for det første, så er jeg ikke spesielt bevandret på såkalte “voksne nettsteder”. For det andre og av nevnte grunn, ser jeg altså veldig frem til å motta en video “som viser hvordan jeg tilfredsstiller meg selv på venstre halvdel av skjermen, mens jeg på høyre halvdel kan se videoen jeg så på.”

Høyre og venstre der altså, hvilket fort bli litt slitsomt, så det gjelder å følg med. Men jeg gleder meg okke som, for dette er nok det nærmeste jeg kommer sex nå om dagen, og ikke nok med det – endelig får JEG spille hovedrollen! Me, myself and I – det må jo bli bra!

Ja, jeg som har ventet så lenge, får en film med bare meg i! Jippi! Endelig ble jeg oppdaget! Jepp, jeg har spilt i mange filmer og TV serier, men har aldri fått én eneste hovedrolle! Skjønner? Men nå er det altså MIN tur!

Nå kan jeg omsider briljere med talentene mine. Jeg håper jeg får et manus, i det minste noen replikker. Om ikke annet få stønnet litt, for det er jeg ganske flink til. Det sier i hvert fall naboen.

Og til sist håper jeg selvsagt at filmen der jeg tilfredsstiller meg selv blir distribuert til alle mine kontakter så fort som mulig, og aller helst også over vannet til Hollywood. For kanskje dette blir mitt store gjennombrudd…. Herre Gud, min egen film…. Jo, det blir nok et veldig stort gjennombrudd! YEY! ENDELIG! Og ps, får du virkelig en film der jeg leker med meg selv, så er det altså en “stand in” du ser – men vi kan late som om det er meg, oki?

I will be famous!

PS! I disse dager kommer Sannheten om Lotte-Marie, Usensurert som solgte 6000 som debutant nok en gang ut i butikk. Kjøp brød og melk, og en god bok! Jepp, det er bare å glede seg, folkens, for en god latter ikke bare forlenger livet – det forbedrer det!

Flere innlegg om litteratur og bøker finner du her.

……….

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

GRATIS vinkompendium og vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.