Books & Literature Management & Health News Sex & Relationships

EXIT?! Ja, jeg er a-seksuell, og stolt av det!

I dag, altså i disse Exit tider – må jeg fortelle dere en artig historie, jepp, det er en liten hemmelighet faktisk. Noen av dere vet kanskje at jeg er tidligere Miss Universe og Årets Fotofjesfinalist. At jeg fikk sparken fra finalen i Miss Universe fordi jeg oppfordret til streik. At jeg ble nummer to i Robinson en gang for hundre år siden – ja, jeg satte faktisk verdensrekord i å stå “På Planken” med fem timer og 17 minutter, og det i sterk vind!! #ViljeavStål. At jeg har drevet hesteranch i Australia, og at jeg også var først ute med å lage tv-program om vin og online vinkurs, at jeg klarer to armhevinger og er Norges første chic-lit og Indieforfatter og at jeg snart er ute med min 13 bok og bok nummer 4 i Norges morsomste serie. Men visste du at jeg er a-seksuell?

Trude The Story

Alt en ikke vet! Jepp – jeg er i tillegg til nevnte veldig a-seksuell, sies det – spesielt i finansmiljøet. Jeg har forøvrig også skrevet om dette fine ryktet i The Story som kom ut i 2013, så dette er altså ikke tull. Og jeg har tenkt en del på dette ryktet mitt som a-seksuell, spesielt etter at EXIT serien kom ut… og jeg har tenkt følgende; – burde jeg kanskje ha ligget med noen? Hadde jeg solgt flere bøker da?

Ja, jeg tenker dette – for det er faktisk så tøft å kjempe mot den etablerte forlagsbransjen at jeg burde gitt opp for lenge siden. Men det har jeg altså ikke gjort – til det er jeg for dum og alt for standhaftig, og veldig, veldig a-seksuell. Jepp, jeg ser nå at jeg kanskje burde ligget med noen. Det hadde kanskje hjulpet på salget. Eller?

Så ja, jeg er a-seksuell – og stolt av det! Det var altså den nye serien EXIT som minnet meg på mitt gode navn og rykte, det ryktet jeg helt har glemt av opplagte grunner. Skjønner? Det var for ca ti år siden på et fiffig finans-arrangement at jeg først fikk høre det. Ja, jeg kjenner en del folk i finansverdenen, som jeg kjenner en del folk i idretts- og kulturverdenen – flest menn, det har alltid vært slik, jeg lekte mer med gutter enn jenter som liten – og på den tiden var jeg faktisk ganske fiffig selv.

En meget kjent og ganske kjekk  finansfyr trakk meg litt til side og sa følgende;

– Trude, du vet at det går et rykte om deg i finansmiljøet?
– Gud så spennende, svarte jeg, mens hodet skiftet fra første til sjette gir, – hva går det ryktet ut på?

For jeg lurte jo selvsagt på hva dette kunne være. Om det var at jeg var for ustyrlig og spinnvill som eksempelvis hang uten for klipper uten sikring, om det var at jeg var alt for rappkjeftet, for det hender at jeg er det – jeg er tross alt fra Bergen, eller om det kanskje var at jeg fikk sparken fra Miss Universe, det er nemlig da du gir ordet “Miss” en ny mening – eller det faktum at jeg var en relativt fattig forfatter i et miljø jeg egentlig ikke passet inn i. Skjønner? Og kanskje noen av den enkle grunn trodde jeg var villig til å bytte til meg finansiell trygghet, anseelse og ekstra PR blant fiffen? At jeg var en GoldDigger?

Måtte Gud forby!

Ja, tilbudet om å leve i sus å dus har jo blitt presentert med jevne mellomrom, og ikke bare fra norske, kjente rikfolk, men også fra internasjonale storkarer. Og mange av dem var selvsagt både flotte og hyggelige, så jeg forstår jo at dette for mange kvinner er som å skyte gullfuglen.

Men jeg har alltid takket nei, for å bli trofé-kone ser jeg på som det laveste av det lave. Jepp, below zero! Jeg har alt for mye integritet, har alt for mye livsnerve, drømmer, ambisjoner og livslyst i meg. Jeg ville visnet i et slikt type forhold – og det fort! One-night-stand er heller ikke meg. Og være elskerinne? Nope, jeg er nummer én, og jeg er ikke til salgs.

Et rykte, altså? Tankene raste som et fjellskred på vestlandet den gangen jeg ble konfrontert med at det gikk et rykte om meg. Pulsen steg brutalt på kort tid – for trodde virkelig noen i finansverdenen at jeg var ute etter et forhold med frynsegoder? Jeg, som hadde vært så tydelig på det motsatte?

Jeg var IKKE interessert i forhold på noen som helst måte, og spesielt ikke med noen i finansmiljøet!

Jeg og mine verdier går simpelthen fint lite sammen med dop, høy sigar- og champagneføring, vold, besmittede prostituerte og tanketomme elskerinner i alle kroker, samt utagerende intetsigende sex i alle varianter – og ikke minst kynisk tilnærming til rikdom, penger og makt.

Alt dette representerer for meg et ganske fattig og patetisk liv. Misforstå meg rett, selvsagt finnes det unntak, men dette var altså et miljø jeg ikke ønsket å bli en del av. Og ja, jeg “skjærte” alle over en kam og var nok veldig fordomsfull – hvilket jeg var veldig tydelig på, sett med egne øyne – også overfor dem det gjaldt. #Finansfiffen.

Nettopp derfor ble jeg selvsagt veldig nervøs på hva dette ryktet kunne være.

– Du er a-seksuell. Og dette er ikke et lite rykte, heller, fortsatte finansfyren uten å dempe stemmen.

– Hole, sies det, er hun a-seksuelle forfattermodellen fra Bergen! Så det jeg lurer litt på er følgende; – er du det?

Jeg lo så mye at champagnen skvulpet ut av glasset, for lettelsen og latteren gikk hånd i hånd. Slik kan altså en liten gruppe menn definere deg, rett og slett fordi du ikke viser interesse og vil ligge med dem. Skjønner? A-SEKSUELL! Jeg måtte slå det opp! Takk og lov for smarttelefoner. Ja, de fantes på den tiden også. Jeg er fortsatt bare 32. Ok, 36!

– Ja, svarte jeg i lykkerus, – det stemmer, og jeg er stolt av det! Deretter gikk jeg meg en tur på Lorry. Er godt mulig jeg hadde sex den kvelden også, husker ikke.

Vel, å ligge seg oppover er jo et mål for en del mennesker. For meg, og spesielt i dette miljøet – finnes det kun en vei, og det er å ligge seg nedover. Ja, jeg er fortsatt fordomsfull. På den annen side – kanskje jeg burde ha ligget med noen? Kæ? Ja? Faen heller!!

Så hva tror dere? Å være a-seksuell må da være verdens beste rykte å ha, eller? 😉

Og ps, jeg har sett de fire første episodene av EXIT, og maken til tynn suppe skal en lete lenge etter. Som Hilde Aasebø så fint kommenterte det på FB; – Spoiler alert! Forstår ikke at når man har så mye penger at man kan gjøre akkurat hva man vil, så VELGER man å bli rusmisbruker, kjøpe sex, lyve og utøve psykisk og fysisk vold mot alle rundt seg – inkludert sin egen familie… 🤷🏻‍♀️ Patetisk!

 Perfect is fucking boring, hell yeah – being imperfect is a lot more fun and much more exciting! 🙂

…..

Les også: Kvinner ikke la dere lure av en kynisk industri, og Kvinner kjører likestilling i revers.

For samtaler, kjøpe bøker, samarbeid eller coaching, send mail til trude@newspirit.no

Ønsker med dette alle en super dag:-)

Trude Helén Hole, New Spirit Communication

Trykk på FOLLOW oppe til høyre, om du vil følge denne bloggen. Ønsker du å følge meg på YouTubeInstagramLinkedinTwitter eller Facebook, eller kjøpe mine bøker og vinkurs – kan du gjøre det her.

Lit-kopi

Fire bøker