Management & Health News

Er ingen hemmelighet lenger – jeg skal være med på Skal vi danse!

Det er så godt å slippe å holde på hemmeligheter – jeg skal være med på årets Skal vi danse. Juhuuuu, og jeg gleder meg vilt! Jeg ble spurt for tre år siden, men da kunne jeg ikke, men i år er det andre boller – vel og merke om jeg om jeg får orden på knærne mine. Ikke det, jeg tror det skal gå bra. Det eneste jeg faktisk gruer meg litt til, er å begynne å trene skikkelig igjen – for jeg har ikke vært i dårligere form enn det jeg er nå. Gulp!

Dusj 2
Foto Gro Storteig/Rhodos

I 2014 ble jeg spurt om å være med i hele fire forskjellige TV produksjoner, til og med et type “søker kjæreste på fjellet” program ettersom jeg var kjent for å være “evig singel”. Det var i hvert fall ikke interessant, trallalaaa! I det hele tatt var ikke TV den gang ikke så veldig interessant for meg. Jeg hadde liksom ikke noe der å gjøre. Så de siste årene har jeg vel egentlig bare vært på TV som kommentator for TV2 i dann og vann, og i debatter og forbindelse med bøker, og selvsagt da jeg produserte Norges første vinprogram På Druen som dere finner her.

Min YouTube kanal finner dere her.

Og nå blir det Skal vi Danse. Hvem de andre er og hvem jeg skal danse med, har jeg ikke fått vite ennå, det blir spennende å se. Vel, å være med på Skal vi danse blir kult fordi jeg alltid har danset. Ikke profesjonelt, men jeg elsker å danse og jeg elsker musikk. Så nå er det ingen vei utenom, nå jeg faktisk begynne å trene – DÆNG! Men vet du? Det gleder jeg meg til. For 2019 er virkelig året. Ny bolig ved sjøen, mine bøker og firmaet mittt går bra, og jeg trives på absolutt alle områder med unntak av formen. Den er skikkelig døll.

Jeg tuller ikke. Den er helt på bånn! Virkelig!

For ettersom jeg tok det rolig i hele 2018 – ja, jeg løp knapt en eneste løpetur for å se om det hjalp på knærne, hvilket det ikke gjorde – så er kondisen virkelig på bånn og muskelmassen må bygges opp igjen. Men kroppen skal prioriteres nå. Jepp, that´s a fact! Så vi får bruk våren til å komme oss ut i aktiviteter – er du med, eller? #Energi&Glede 😉

…….

Ps, vil du bli med meg på vintur til Portugal og Italia, kan du sjekke det ut her. Med dette ønsker jeg dere alle en riktig fin dag. Følg drømmen din – for den kan bli så mye mer enn bare en drøm, og spre kjærlighet og glede hvor enn du ferdes. 🙂

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

GRATIS vinkompendium og vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Trude Helén Hole!-kopi