Adventure & Travel News

En natt på The Sweet, søtere blir det ikke

Skal du til Oslo, er tipset å sjekke inn på The Sweet i Josefines Gate 30. Jeg har nå hatt gleden av å være her i noen netter, og jeg har simpelthen latt meg henrive fullt og helt. Det praktfulle bygget har en fascinerende historie, men også det unike interiøret ved valg møbler, farger og stoffer, historiske bilder og små spennende detaljer – gjør The Sweet til en spennende, sanselig og søt opplevelse.

Byggets historie – Dr. Lindboes klinikk fødes på ny. Bygningen i Josefines gate 30 fra 1916 er fredet, og historien bak det flotte bygget er lang. Doktor Einar Fredrik Lindboe hadde ønske om å starte en privat fødselsklinikk, og sammen med arkitekt Victor Nordan skapte han denne vakre bygningen i det fornemme villastrøket i Homansbyen.

Dr. Lindboe drev den private klinikken frem til 1929. Oslo Kommune tok dette året over driften og åpnet OKK – (Oslo Kommunale Kvinneklinikk) som var operativ frem til 1990.

Les mer her.

The APARTMENTS company åpnet The Sweet i september 2018. Bygget har et gjennomgående unikt design, og alle suiter og leilighetene er utformet forskjellig. Om du lurer på hvorfor det ærbødige bygget har fått navnet «The Sweet», så er det altså fordi den flotte bygården opprinnelig var en fødselsklinikk hvor mange «søte små» ble født.

Føl deg som hjemme – og la deg henføre av de vakre detaljene. Det var den gang da – i dag består den praktfulle bygningen av 53 fantastiske suiter og leiligheter til glede for alle som ønsker å oppleve det unike. Fordelen ved å velge leilighet, er nettopp det – det er en leilighet, ikke et hotellrom. Du føler deg som hjemme i et rom der tid smelter fortid og nåtid sammen, i et rom som danser med lek, farger og luksuriøse detaljer.

Den vakreste gaten i Oslo. Også beliggenheten er praktfull – du finner det vakre, totalrenoverte bygget i området Homansbyen, som strekker seg fra Bislett via Majorstuen til Frogner – ikke langt fra Slottet og Karl Johans gate, og kun et lite steinkast fra Bogstadveien som betegnes som Oslo´s store handlegate.

I The Sweet bor du i et herskapelig og flott bygg med gangavstand til alt, godt skjermet fra bråk og støy – og ikke minst i Oslo`s vakreste gate.

Anbefales på det varmeste! Ønsker du å bestille på The Sweet eller lese om The Apartments Company´s andre hyggelige bo- og leilighetskonsepter i Oslo – så kan du gjøre det her.

Flere reiseartikler finner du her.

Ps, vil du bli med meg på vintur til Portugal, kan du sjekke det ut her. Med dette ønsker jeg dere alle en riktig fin dag. Følg drømmen din – for den kan bli så mye mer enn bare en drøm, og spre kjærlighet og glede hvor enn du ferdes. 🙂

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Gratis vinkompendium og online vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Time spent with good books is never wasted. (5)