Adventure & Travel Chateau Reipå News

Endelig er vi i Nord-Norge, mitt vakre ferieparadis

Nordens Paradis er ikke Bergen, men Reipå - den vakre dalen ytterst i havgapet

En del av dere vet jo at jeg er en frittalende og ukonvensjonell bergenser, men jeg er også halvt nordlending. Sett slikt? Mao har jeg et temperament selv den mest følsomme italiener vil misunne. Men nok om det – mer om mitt opphav; Nordens Paradis er jo ikke Bergen, men Reipå – den vakre dalen ytterst i havgapet, litt nord for Ørnes og litt syd for Bodø på Helgelandskysten. På klare dager ser vi ut i Lofoten. Vil du leie mitt feriested Chateau Reipå, så ta kontakt – og les mer her.

Her bygget oldefar hus, og her har jeg tilbragt mang en sommer, også med mine barn som simpelthen elsker det – intet er i nærheten med turene nordover. Havfiske, vannski, fjellturer, midnattssol, den rene naturen, dyrene (vi drar ofte på nattsafari) lyset, luktene og lydene – det er totalt magisk. Ja, så magisk er det at jeg lar bildene tale for seg selv.

I fjor ble det ikke tur, men i år er vi her igjen, i skrivende stund Josefine og meg, vi er som vanlig hos Boy og Lisbeth, og deretter kommer guttene på fredag! Vi drar alltid opp i månedsskiftet juli/august for da er det vanligvis best vær,  vi kan plukke multer og ikke minst har Bestemor, også kalt Supergran bursdag! Hun blir 92 i år og jeg elsker henne over alt på jord! Under er bilder fra huset som oldefar bygget.

Må jo bare elske det – finnes ikke bedre sted på jord, enn nordpå med min kjære familie!! Og vet dere? Lotte-Marie, min romanfigur i Norges morsomste serie, er selvsagt fra Reipå. Så har dere lest bøkene, har dere sett bildene før. 😉

Fortsatt god sommer, og følg drømmen din – for den kan bli så mye mer, og spre kjærlighet og glede hvor enn du ferdes. 🙂

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Mine online vinkurs og vinkompendium finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Time spent with good books is never wasted. (1)