Books & Literature News

Gud, eg é så happy…

Gud, eg e så happy! Og ja, beklager – eg hakkje hatt tid te å blogge så mye i det siste, for eg har hatt det så travelt. Men i dag må eg bare dele en glad nyhet med dokkar!

fullsizeoutput_1ed0

I dag fikk jeg to telefoner etter hverandre; den ene var en svært god nyhet i anledning mine bøker og den andre noe helt rått noe i forhold til mitt virke foran og bak kamera – og noe jeg har drømt om lenge. Hva dette er, skal jeg fortelle litt senere. Men det er rimelig kult.

Følte bare for å dele så smått om det, for forrige fredag var jeg faktisk nesten helt knust – for så sliten var jeg. Motbakkene har nemlig vært lange og tunge de siste årene. Men jeg er drevet av kjærlighet til det jeg gjør, så å gi opp har aldri vært et alternativ – og nå ser det jaggu ut til å løsne både her og der. Så no e eg veldig happy! Og det håper jeg dere også er til tross for begredelig vær. 🤩

Med dette kan det se ut til at den drømmen jeg har bært på fra jeg var liten jente, om et hus ved Middelhavet med utsikt over havet, faktisk kan bli en realitet etterhvert. Ting tyder nemlig på det, men det blir selvsagt ikke denne sommeren, men kanskje om et år eller to? 🙂

Ønsker alle en flott torsdag, og husk – aldri gi opp drømmene dine!! <3 🙂

Vil du lære om musserende vin kan du laste ned GRATIS kompendium her.

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Time spent with good books is never wasted. (1)