Adventure & Travel News

Se minifilm fra tidenes påskefeiring på vakre Beitostølen

Hva mer kan en drømme om når en skal på påskeferie, enn nydelig vær, god tid med familie og herlige venner, 320 km fantastisk flotte langrennsløyper, snow park og mange heiser å velge mellom – ja, jeg tok til og med en stolheis, jeg som har heisskrekk – med LANGRENNSKI på beina! Flink? 😉

Flere flotte og familievennlige bakker finner du også, og tenk, jeg stod faktisk ned den ene bakken med langrennski på beina hele TRE ganger UTEN å ha stavene mellom beina og UTEN å dåne! Flink? 😉

I tillegg til et godt og variert utvalg familievennlige aktiviteter, finner du også en del utfordrende nedfarter for deg som har vært ute en vinternatt før. På Beitostølen trenger du ikke bil, for i den hyggelige fjellandsbyen er det gangavstand til bakker, løyper, matopplevelser, kultur, underholdning og alt annet store og små kan drømme om. Se alt du kan gjøre på Beitostølen, og bestill eller planlegg ditt neste opphold her!

Et magisk mekka for bortoverski! Jeg er ikke noe spesielt flink på langrenn, men jeg elsker det og kan gå i timesvis så lenge jeg har mat og drikke i sekken, og ikke fryser. Men du trenger nødvendigvis ikke ski på beina, det finnes nemlig mange andre og morsomme aktiviteter du kan velge mellom på Beitostølen, som hundekjøring, kjelkeaking, ridning, snøscooter og snørafting, eller du kan prøve lykken med isfiske eller ha en opplevelsesrik kveld ute i naturen med lavvo og god mat over åpent bål. Om ettermiddagen er det afterski på de 4 koselige pub’ene og caféene i sentrum, i helgene og høysesongen sørger live band for god stemning i fjellandsbyen.

Det er noe spesielt med påske. Da vi var liten, var vi vanligvis hjemme, så jeg føler meg privilegert nå som voksen fordi jeg kan ta barna med på fjellet, for selv om noen sverger til bypåske, er det ingen ting som etter min mening kan måle seg med påske på fjellet, og dette var nok for meg den beste påsken vi har hatt. Skal jeg beskrive årets påskeferie med ett ord, må det bli; #glede! 🙂

Og ser dere? Jeg kan faktisk lage mat. Her har jeg stekt breiflabb… tror jeg, eller steinbit. Vel, fisk er fisk og godt ble det. Og ingenting er som å sitte i hytteveggen etter en del timer og mil på ski, i fantastisk fjellheim og nydelig vær. Ja, jeg blir rent religiøs av slikt, blir ikke du? Og da må vi selvsagt ha noe godt i glasset. Jeg kan anbefale et godt og kaldt glass Ipa øl eller Laroche Chablis, it´s a winner. 🙂

Jeg må jo også slå et slag for Bygdin Høifieldshotel som er et fantastisk reisemål hele året, for et koseligere hotell skal du faktisk lete lenge etter. Bare ta en titt på bildene over. Båten dere ser er visstnok virksom på sommeren, er det ikke magisk? Vel, Bygdin er rett og slett et veldig kult sted, så dit må dere dra! Mer informasjon finner dere her.

Les også Helt uten filter, intervju med Fanaposten før påsken.

To do or not to do, that´s the question!!

Da er det vel bare å ønske alle en riktig fin aften. Spre kjærlighet og glede!

Og ps, vil du lære om musserende vin i påsken, kan du laste ned GRATIS kompendium her.

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Mine online vinkurs og vinkompendium finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

pacc8a-druen

PÅSKETILBUD

NORGES MORSOMSTE SERIE (1)