Laughter News

Slik ble påsken til…

I dag tenkte jeg å formidle litt historie nå som vi er inne i en ny høytid, for det er nemlig  viktig å videreformidle historie – så vi ikke blir historieløse. Til slutt vet vi ikke hvor vi kom fra, eller hvem Eva og Adam var, eller hvem som kom først av Høna eller Egget, for den saks skyld. Så her er den sanne historien om hvordan påsken ble til, slik den egentlig ble fortalt, av noen der ute… og nå av meg.

Skjermbilde 2017-04-06 kl. 09.11.06

En del av oss, slike som meg, vet hvorfor vi feirer påske, men ikke alle. For dem som ikke har peiling, kanskje du er en av dem – her er forklaringen en gang for alle, and it goes like this.

Jesus laget som kjent vann om til vin og det skjedde på en torsdag, nemlig skjærtorsdag. Ja, det er vel ikke rart det er vannmangel der nede. Det ble en del drikking den dagen og så kom fredagen med dundrane bakrus, og alle vet jo det, at da blir dagen lang (langfredag).

Lørdag skjedde det ingenting, jeg vet, det er som på NRK, men søndag var alt glemt og da var det på`n igjen med full fest og vindrikking og det varte til langt på kveld. Alle ble fulle på nytt, og så var det en sulten stakkar som ville fange en hare og spise, men han var sørpe full han også, og kom tilbake med ei høne og alle ble overrasket når haren la egg. Og slik kom påskeharen og påske-egget inn i dette rotet.

Mandagen kom og egentlig skulle folk på jobb, men hadde sånn bakrus at sjefen ga dem fri mandagen, og sånn er det den dagen i dag. Skrevet av ukjent.

……

Var ikke det en fin historie, eller? Forklarer en hel del, gjør det ikke? Og her er en annen liten forklaring, i det minste om mysteriet rundt Påskeharen og Høna…

Skjermbilde 2017-04-06 kl. 09.04.22.png


Jepp! Viktig og ikke glemme historien folkens. 😉
God Påske og del gjerne 😉

To do or not to do, that´s the question!!

Da er det vel bare å ønske en riktig fin påske. Spre kjærlighet og glede!

Og ps, vil du lære om musserende vin i påsken, kan du laste ned GRATIS kompendium her.

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Mine online vinkurs og vinkompendium finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

PÅSKETILBUD

NORGES MORSOMSTE SERIE (1)