Ettersom det har gått inflasjon i gode tips om hvordan du skal få drømmejobben, hva du bør si og gjøre i intervjuene, og hvordan du skal kle deg og te deg og sånt, tenkte jeg at jeg bør komme med mine tips ettersom mine faktisk er best. Alltid!

Rhodos butt

Hell yeah, snu ryggen til Janteloven!

Ålriiight, det er ingen grunn til å kaste bort tiden med å holde dere på pinebenken, så vi begynner like godt med én gang og med begynnelsen, and it goes like this:

  1. Ta med deg sovepose og tilbring natten foran inngangspartiet i bedriften der du søker jobb. Dette viser at du har engasjement og har svært lyst på jobben.
  2. Kom med klær, men ta dem gjerne av deg uoppfordret. Dette vil vise at du er initiativrik.
  3. Møt opp presis. Det er viktig å vise at du ikke kommer i tide og utide.
  4. Hvis du er jente, ta en Basic Instinct, dvs flytt den ene foten forførende over den andre slik at alle ser at du sitter der uten truse. Det viser at du er villig til å gjøre hva som helst for å få jobben. Ps, her er det viktig med gode forberedelser, dvs det anbefales å ta en Braziliansk i forkant vel og merke om du ikke søker jobb i en kristen, miljø- eller naturorganisasjon som Save the Forrest eller liknende.
  5. Si at du er villig til å jobbe overtid når som helst og hvor som helst, så lenge du kan gjøre det naken.
  6. Si at du er tidligere turner og veldig myk i alle ledd. Det er nemlig lov å fordreie litt på sannheten. Alle gjør det, til og med NRK.

Sånn, det var mine jobb-søker-tips. Følger du disse enkle sex tipsene kan jeg garantere deg jobb! I hvert fall i Arbeiderpartiet og NRK.

BOOKs (21)-kopi

Og dagens låt blir da selvsagt Simply the best, fordi du er det, og det må du aldri glemme – og fordi Tina Turner er så flink å gå i slow motion og fordi hesten i videoen er helt rå, og likner hingsten jeg rir på dette bildet, nemlig Yksen – likner litt. Er du ikke enig?

Og ps, ettersom Simply the best allerede er nevnt – det kan også tenkes at det er lurt i disse Idol-tider å uoppfordret reise deg opp i jobbintervjuet og synge denne låten i intervjuet, noe som sterkt indikerer at du virkelig vil ha jobben – og hvorfor du bør få den. Forestill deg at du synger til jobben, slik:

– You´re simply the best, better than all the rest. Og deretter peker du på han, henne eller dem som intervjuer deg.

Ev kan det være lurt å bytte ut You, med I. Slik:

– I´m simply the best, better than all the rest… Og deretter peker du på deg selv. Det tenker jeg gjør susen. Jobben er din!

Ps. Det anbefales å gjøre dette syngetrikset sammen med punkt to i listen over. Det viser at du er et moderne menneske som byr på deg selv og følger med i timen, og ikke er dårligere enn alle andre ettersom du faktisk er best! Skjønner? Just saying!

Ha en god helg folkens, and don´t take it too serious! Hæ? Er det bare onsdag?

BØKER Å VELGE MELLOM FINNER DU HER.

ANMELDELSER OG MER INFO FINNER DU HER.

Med dette ønskes alle en riktig fin dag!  :-)

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Mine online vinkurs og vinkompendium finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

FB bokbilde