#IndreReise. Gurimalla, i natt drømte jeg at jeg var på trening og hovedserien var 3×1500  meter fri. Til orientering, jeg drev med svømming før i tiden, og etter at jeg hadde sluttet med svømming i Norge, dro jeg til LA hvor jeg trente med det amerikanske OL teamet. Ja, jeg var skikkelig topptrent en gang i tiden. Det var tider det! Nå er det dessverre andre boller. Det må jeg prøve å gjøre noe med. 🙂

spread-your-wings

Vel, tilbake til drømmen som var veldig virkelig. Etter første 1500 meter og ca 1/3 ut i andre del får jeg skikkelig melkesyre i armene og klarer nesten ikke å bevege dem. Treningsøkten blir helt jævlig, og for flere enn meg. Etterhvert er det er kun meg som fortsatt holder på, de andre henger i kanten av en eller annen grunn og har gitt opp. De tuller, leker og prater.

Jeg derimot, svømmer som bare faen – tvinger den ene armen frem etter den andre, holder fortsatt bra tempo, men mister tellingen på hvor mye jeg har svømt, vet at jeg bare er ca halvveis i andre runde. Går over til å svømme bryst, prøver å finne en god rytme med de følelsesløse armene, bruke tyngdekraft og fart for å få god fremdrift. Syntes det går for sakte. De andre i gruppen irriterer meg, for de er bare i veien. Treneren virker også likegyldig om vi fullfører eller ei. Jeg går over til å crawle igjen, det gjør dritvondt, spesielt på utsiden av overarmene. Men jeg svømmer i det miste fortsatt og som den eneste i gruppen, selv om jeg ser det kan bli tøft å fullføre. Vet ikke helt hvorfor jeg gidder, men kan bare ikke gi meg…

Og så våkner jeg plutselig opp fra drømmen og det gjør jeg med skikkelige støle overarmer. Kjenner det godt i skulder og nakke også – og jeg har ikke trent eller gjort noe som skulle tilsi dette. Er det ikke litt rart? Vel, dere som tyder drømmer. Denne drømmen, altså en svømme-økt med 3x1500m fri som hovedserie med mega melkesyre i armene har jeg ikke drømt før (tror jeg) – hva kan den bety, tror dere?

Har jeg bokstavelig talt tatt meg vann over hodet, kanskje? 🙂

Og har dere drømmer som dere drømmer gjentagende ganger? Send de til meg da vel. 🙂

Her er svar jeg har fått fra drømmetolker Linda Adalina Aronsen.

Kjære Trude Helén. Vel, jeg prøver meg på å tolke drømmen din. Men dette er ingen absolutt sannhet. Så ta til deg det som du selv føler resonnerer. ❤ Uansett tema og innhold, de finnes ingen absolutt sannhet. 🙂

Hvor svømte du forresten, inne eller ute? Det mener jeg kan ha betydning. Ser vi generelt på de mer markante symbolene her, er det vann og svømming. Vann er alltid forbundet med følelser. Er det inne, kan det tyde på at du «svømmer innenfor din egen sfære». Ute kan symbolisere at sfæren er innenfor faste rammer eller det kollektive.

Svømmingen tolker jeg som om du beveger deg i dine egne følelser og følelseslag, men kun på overflaten. (flyter over i vannet) Du prøver deg på forskjellige måter eller teknikker, og det kan tolkes som du fortsatt holder deg innenfor det som er kjent og erfart. Dette blir du til slutt sliten av og tross av at du blir sliten, så holder du ut. Det er kanskje en stahet her?

Jeg ser du svømmer 3×15. Dersom tallene indikerer noe, kan 3 tallet vise til tre lag i deg selv (kropp, sinn og sjel) og fem tallet kan indikere mennesket i deg, og ett tallet for lederen i deg. Til sammen blir dette 45000. Hvor det til sammen blir ni. Nullene kan indikere «i en uendelighet». Altså sett i et større perspektiv. Det vil si, du er i en uendelig utvikling og reise. Men ni tallet indikerer avslutning og fullførelse. Armer symboliserer broen mellom deg og verden. Du «når» ikke frem til målet, og blir sliten. Overarmen representerer ofte det mer ubevisste.

Oppsummert, så opplever jeg drømmen din at det som en gang fungerte «perfekt» nå er i ferd med å gå ut på dato. Det er en avslutning og fullførelse av det som har vært. Det kjente og tillærte er ikke veien videre.

Måten å håndtere livet og eller egen utvikling på har kommet til en (mer eller mindre) avslutning. Og i det ligger det mulig an til en større bevisstgjøring i deg som sjel og som nå kanskje er klar for å ta et større steg. Det handler altså om å gå videre inn i helt ukjent terreng i deg selv. Og som du sikkert vet, det første steget handler mye om aksept og erkjennelse av det som er. Så, det skulle det ikke forbause meg om at du snart går inn i en ny og spennende utvikling – som sjel i en menneskelig kropp. Det er uansett livets reise for de aller fleste av oss. ❤

Håper noe av dette gav mening. Takk for at jeg fikk tolke drømmen din.

Masse lykke til, vakre sjel Trude Helén! 😀

Kjærlig hilsen Linda

Og i dette svaret kjente jeg igjen ganske mye. Jeg er i ferd med å avslutte noen kapitler både følelsesmessig og profesjonelt, og gå inn i noen nye, mer spennende og konstruktive. Jeg har vært inne i en lang renselsesprosess, og i den vil jeg bli værende i litt lenger, for dette merker jeg – gjør godt for både kropp, sjel og sinn, and I like it.

Jeg er forøvrig – som Linda skriver, både sliten og sta, men jeg kan bare ikke gi opp nå, selv om jeg føler alt tar lenger tid og veien er lenger og tyngre å gå enn hva jeg først antok. Jeg må bare forsere nok et par hindre, så kan jeg nok sette fart slik jeg ønsker det. Også i dette har jeg nå omsider akseptert noe, som gjør at jeg må endre kurs – men akkurat den erkjennelsen er veldig befriende. 🙂

“Gått ut på dato”, skriver hun også, og dette er så riktig at jeg må nesten le – for i mitt liv er det mye som har gått ut på dato, både gjøremål og mennesker – så også her rydder jeg opp.

Vann er forbundet med følelser, skriver Linda videre, og jeg ser jo det også – for jeg legger vanligvis følelser i alt jeg foretar meg. Jeg er også høysensitiv – les mer om det her. Og nå som jeg er inne i en omstillingsprosess på flere områder i livet er det jaggu ikke rart at jeg drømmer om at jeg “svømmer og svømmer og svømmer” til melkesyren tar meg og jeg føler jeg aldri kommer frem.

Men det gjør jeg nok til slutt og det ganske snart. For Linda har helt rett; jeg føler nemlig også at jeg er i ferd med å avslutte en del ting, og med det åpner jeg også opp for en ny, konstruktiv og spennende reise – og vet du? Jeg kan nesten ikke vente!

Drømmer kan fortelle oss mye – av og til ser vi ikke det helt selv, men Linda forklarte i hvert fall min rare drøm veldig godt. Takk Linda! 🙂 <3 

PS!! Sjekk ut mine online vinkurs. Nå kan du lære alt du trenger å vite om vin på video – for jeg har også laget vinkurs på video til deg. Her finner mine online vinkurs som du kan se på video i din egen stue – når du har lyst og når du har tid!

Mine bøker, mitt bloggkompendium og På Druen vinkompendium finner du her.

På Druen TV-serie om vin finner du her.

Skjermbilde 2018-01-27 kl. 11.03.10.png

.
Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram
.

Skjermbilde 2018-01-27 kl. 11.19.03.png