News

TV2 lager underholdning av mobbing

– Skal det ingen ende ta? Greit at Frank ønsker veldig sterkt å være i media. Men håper virkelig han kan skaffe seg oppmerksomhet på en annen måte enn å rakke ned på meg. Han har jo barn, og jeg syns kanskje ikke det å mobbe og oppfordre til netthetset er den beste måten å være ett forbilde på. Ikke at jeg skal være moralens vokter, men jeg hadde blitt veldig sjokkert og skamfull om mine foreldre hadde holdt på slik, skriver Erlend Elias Bragstad på sin Facebookside som svar på Frank Løkens utspill i TV2.

– Men når det var en slik liten, veik klovn ble jeg sur i det hele tatt. Det er nesten som jeg får lyst å knipse han vekk, sier Frank Løke i klippet som TV2 nå sprer i sosiale medier. Se klippet her.

Jeg er enig med Erlend Elias Bragstad – dette har gått for langt. Det er både skremmende og trist at en voksen fyr og far kan uttale seg slik i et intervju om et annet menneske. Det er noe som heter å være morsom på egen bekostning, ikke andres.

Jeg har skrevet en dokumentar om selvmord hvor mobbing er viet stor plass. At våre store TV kanaler syntes det er ok å mobbe i beste sendetid, og i tillegg lager “underholdning” av det som spres i sosiale medier – er ikke akseptabelt.

På skolene prøver vi å lære våre barn nulltoleranse for mobbing av åpenbare årsaker. TV2´s opptreden i denne saken er derfor direkte er skandaløs, og hadde jeg vært ansvarlig for Farmen, hadde jeg sparket redaktørene!

Barn tar livene sine grunnet mobbing – mobbing er ikke underholdning! 

At TV2 bevisst velger å lage underholdning av mobbing, er ikke greit – det er direkte forkastelig! 

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Del gjerne. Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Omslag lilla