Laughter News

Humorgalla 2017 – ingen humor, bare galla – så styr unna

Forrige torsdag var jeg på premieren på Humorgalla med Giertsen, Antonsen, Stoltenberg & Kalvø, og min anbefaling er at dere IKKE bruker penger på dette, for dette var bare gammelt oppgulp og totalt bortkastet. Det har seg nemlig slik at når det er mer artig å stå tissetrengt og alene et helt kvarter i dokø, så sier dette relativt mye om selve showet – og mer kommer under.

Latter med Lill

Min forfatterkollega og gode venninne Lill Wadel ga meg et kurs i Snapppp under Humorgallaen, og det skjønner dere – var skikkelig artig! 

Feelgood Scene presenterer: Humorgalla 2017 Det er duket for en stjernespekket humorkveld. Atle Antonsen, Robert Stoltenberg, Are Kalvø og Thomas Giertsen.

Humor

Med seg har de den unge og lovende Henrik Fladseth, en av Norges mest spennende nykommere, og ved piano: den eminente låtskriveren Trond Hanssen, også kjent fra Lompelandslaget.

Dette lover mange hysterisk morsomme gjensyn, og innslag du aldri før har sett. Dette er et show du ikke vil gå glipp av!

Thomas Giertsen har aldri vært spesielt morsom, spør du meg. Og når han bruker tiden sin til å snakke pjatt med folka på de to første radene, de vi andre driter i – og ikke bidrar med annet, så blir det ikke bare kjedelig, det blir nesten svindel, for jeg regner med at betalende gjester vil syntes det er litt i overkant å betale 500.- spenn for å høre hva fremmede på rad to heter, om de er gift eller bare venner, hva de jobber med, hvor mange trappetrinn de har i huset, hvor mange barn de har, og hvor mange av disse som er bleiebarn, om de vil ha noe å drikke og spise mens de sitter der, (som da blir servert som seg hør og bør) om de har katt eller undulat, og ikke minst om de har barnevakt – for da skal det selvsagt ringes barnevakten!

Dette er ikke et “hysterisk morsomt gjensyn” – det er et gammelt, utdatert og serdeles KJEDELIG innslag!

Annet moro: Atle Antonsen brukte sin tilmålte tid på fem minutter til å lese opp et knippe snodige avisutklipp som noen andre sikkert hadde klippet ut for ham, mens Robert Stoltenberg var sitt vante jeg i flertall. Are Kalvø husker jeg ikke hva pratet om en gang, jo, han syntes det er ille at folk går på ski og liker seg i fjellet, for han vil heller drikke øl, mens nykommeren Henrik Fladseth stod og skrek og spyttet på scenen og var i harnisk over Emil fra Lønneberget.

Spennende? Nei! Morsomt? Nope! Kjedelig? 

Shukk! For å si det slik – brannalarmen gikk og vi måtte alle gå ut i regnet – og der stod vi og både frøs og ble våt en liten halvtime før vi fikk komme inn. Når dette føltes som heaven, både befriende og helt herlig – så sier det desverre litt om showet.

Det var morsommere å telle popcorn!!

Det eneste brukbare innslaget stod låtskriveren Trond Hanssen fra Lompelandslaget for, og det var låten om Cappelen og Jensen. Da lo vi godt. Men å betale 500.- spenn for å høre denne låta, er vel litt i overkant, eller hur? Nå betalte heldigvis ikke vi, og hadde vi gjort det, hadde vi krevd pengene tilbake – for dette var ikke bare patetisk dårlig, det var direkte pinlig.

Klikk inn her for å se mine bøker og lese anmeldelser.

Med dette ønsker jeg dere alle en riktig fin og humorfylt uke! 🙂

Trude Helén Hole

Trykk på FOLLOW oppe til høyre, om du vil følge denne bloggen. Ønsker du å følge meg på YouTubeInstagramLinkedinTwitter eller Facebook, eller kjøpe mine bøker og vinkurs – kan du gjøre det her.

Tredje bok i serien om Lotte-Marie, Norges morsomste serie – kommer i november 2017.

Skjermbilde 2017-09-29 kl. 09.55.27.png