Management & Health News Sex & Relationships

Hva gjør du når daten din har sex med eksen?

Sex og samliv. Jeg har fått inn følgende spørsmål fra Elin som bor på Frogner i Oslo. Hun har datet en fyr i nabolaget i to måneder nå; han prater (slenger dritt, muligens?) om sin eks på datene og så får hun plutselig vite at han også har sex med henne, altså eksen – samtidig som de dater. Så spørsmålet er – hva gjør hun da?

portrait-119851__480

Vel, det er innlysende – om hun har et snev av selvrespekt i kroppen, bør hun droppe fyren umiddelbart. For denne type adferd er totalt forkastelig og viser tydelig at han ikke har respekt for henne.

Nå er det også slik at jeg, ettersom verden er liten, kjenner godt til fyren hun dater, og jeg møtte ham senest for to dager siden, og da tok jeg selvsagt opp dette med ham, for jeg ville gjerne høre hans side av saken. Jeg spurte rett ut om han ikke hadde noen som helst betenkeligheter med å ha sex med eksen samtidig som han datet Elin – men nei, han hadde ingen moralske kvaler med det i det hele tatt, og syntes dette var helt greit.

Dessuten så han ikke på “datingen” som noe spesielt seriøst noe og karakteriserte det etter to måneder som fortsatte noe “nytt”. Denne type holdning sier litt om moral eller manglende moral – og plasserer vedkommende godt inn i drittsekk-klassen.

Hadde dette vært meg, hadde jeg kuttet fyren ut umiddelbart. For i tillegg til å oppføre seg forkastelig, har han tydeligvis ikke kommet over ekskjæresten, eller så var sexen der så bra at den nye “daten” ikke matcher det. So why keep him, when he´s a scumbag?

Så tipset er klart, om du har et snev av selvrespekt i kroppen, så finn en som er deg verdig!

Hva gjør du når du finner ut at eksen dater andre mens dere fortsatt har sex, og slik kommer du ut av kjærlighetssorg.

Flere artikler om sex og samliv finner du her.

Med det ønskes alle en super søndag:-)

Hilsen Trude Helén Hole

Trykk på FOLLOW oppe til høyre, om du vil følge denne bloggen. Ønsker du å følge meg på YouTubeInstagramLinkedinTwitter eller Facebook, eller kjøpe mine bøker og vinkurs – kan du gjøre det her.

Trude HelenHole 4