Books & Literature News

Seminar: Lær av indieforfatterne – gi ut egen bok

I dag skal jeg holde foredrag på Litteraturhuset om hvordan skrive bøker og det å være Indieforfatter. Vi er glade for å offentliggjøre at seminaret vil bli sparket i gang av denne kule dama, Trude Helén Hole! Hole har utgitt flere bøker på eget forlag og er i tillegg bok-, film- og vinanmelder. Her kan vi vente oss både morsomme og friske uttalelser. Kom og hør fra en Norges første indieforfattere om hvordan det er å “gå indie”, skriver arrangøren på sine hjemmesider – så da får jeg vel være litt kul og morsom i dag, da. 😉

Seminarbilde 2017

Ordet indie betyr independent. En Indieforfatter er altså en uavhengig forfatter. Du operer da uten forlag og håndterer alle funksjonene selv. Du er din egen sjef fra A til Å og bestemmer fremdrift, pris, tilbud, markedsføring og kampanjer etc selv. Publiserer du direkte som ebok kan du tjene 70% av bokens pris og kanskje mer, og få utbetalt det du tjener hver måned. Via forlag får du utbetalt én gang i året og mottar bare bare stusselige 15% som etter min mening er nok et stort hån mot forfatterne. Så hvorfor forlag?

Tenker du på å gi ut en bok, er forfatter eller er interessert i nye måter å gi ut bok på? Bli med og lær hvordan på halvdagsseminar med bokprat på Litteraturhuset den 12. mai. Agenda er som følger:

DEL 1. Hvordan gi ut din egen bok på Boldbooks.no – gründer Kristin Over-Rein presenterer den nye plattformen for forfattere.

Hvordan er det “å gå indie”? Nyttige råd og erfaringer fra en av Norges første Indieforfattere, Trude Helén Hole.

Redaktørens tips og råd, ved Tine Jarmila Sir.

DEL 2. Lær av 5 uavhengige forfattere. Hva har de gjort for å lykkes? Programleder: Sidsel Dalen

Lena Roer – Fra etablert forlag til eget forlag med trilogi om familiehemmeligheter

Andreas Christensen – Lever av å skrive e-bøker innen scifi og fantasy på fulltid

Christina Skreiberg – Kåret til Årets frilanser 2016 med boka Hei Nabo!

Heidi Raae – Hun var den stille jenta, så ga hun ut Søndagsbitch

Jan-Robert Henriksen – Løgnen, en realitetskrim, fra en politietterforsker

Avrunding med bokkafé og oppsummering. Seminaret passer for deg som ønsker å gi ut en bok, er forfatter eller er interessert i nye måter å gi ut bok på – eller rett og slett er interessert i litteratur og en bokbransje i utvikling.

Billetter kr 200, kjøpes på forhånd her.  Men etter det jeg hører er det utsolgt. 🙂 Mail: post@boldbooks.no

Mvh. Trude Helén Hole.

Mine bøker finner du her.

Skjermbilde 2017-04-01 kl. 10.24.16