News

Har dere sommerjobber for ungdommer i Asker?

Til bedrifter og virksomheter i Asker. Asker kommune ønsker med denne henvendelsen å bidra til at flest mulig unge i Asker kan få seg en sommerjobb. Ungdommene har kompetanse som er verdifull å utnytte når næringslivet har behov for hjelp til enkle oppgaver. Dersom din bedrift har enkle arbeidsoppgaver som skal utføres, håper vi at dere kan bidra til at det tilbys sommerjobber i Asker.

image001Sommerjobbene skal tilbys ungdommer fra slutten av juni til midten av august. Vi vet fra tidligere at det er stor etterspørsel fra ungdom etter sommerjobber, og det er en svært viktig erfaring de kan få med seg på veien videre i sitt yrkesliv og ved valg av utdanning.

Hva skal dere gjøre for å søke etter ungdom for enkle jobber i sommer?

Det er en portal som heter www.ekstrahjelp.no som enkelt kan brukes til å legge ut jobber. Her finner dere også relevant informasjon om avtaler og lønn. Ved denne lenken kommer du rett inn i skjema for utfylling av jobbannonse.Her kan ungdommen søke opp jobber og dere bestemmer hvem dere gjøre nærmere arbeidsavtale med.

Vi håper at mange sommerjobber kan tilbys og at bedriftene blir fornøyd med det arbeidet våre lokale ungdommer gjennomfører i sommer. Takk:-)

Hilsen Trude Helén Hole

Klikk her for å se mine bøker