Books & Literature Guest Authors News

Min bok – Trippelgjengen og Loftsmysteriet

God formiddag, dere:-) Vi fortsetter presentasjonen av Indieforfattere ettersom norsk presse har en lei tendens til å neglisjere oss selvstendige forfattere, så her på bloggen min i tiden fremover vil en del Indieforfattere presentere seg selv og sine bøker – og med dette får dere som er glad i å lese bøker anledning til å møte nye spennende forfattere med bein i nesen og stå på vilje – og ikke minst gode bokprosjekter å by på.

I dag møter vi Sigrid Olsen som kom ut med sin første barnebok Trippelgjengen og Loftsmysteriet høsten 2016, oppfølgeren ventes  å komme ila 2017. Nå er det jo snart ferietid – så dette er nok en fin bok å ta med til barna:-)

bokEven bor i Oslo og liker seg i byen. Sommerferien på den nye hytta ved sjøen frister ikke, men han er bare 12 år og har ikke noe valg. Feriens første uke blir ikke kjedelig som han hadde trodd, men mer spennende enn han kunne forestilt seg i sin villeste fantasi. Even har god fantasi, og noen ganger skremmer han seg selv med tankene sine. Han blir fort kjent med Marcus, gutten i nabohytta. Marcus er like gammel som Even. Han møter også Emma på 11 år, og hennes lillesøster Thea på 4, som også bor i en nykjøpt hytte. Mellom hyttene ligger et gammelt forlatt hus. Det ser ut som om det kan falle sammen når som helst. Rykter sier at en gammel dame går igjen der, og første kvelden ser han et svakt lys på loftet. Eller … er det bare fantasi? Even bestemmer seg for aldri å gå dit. Men hva skjer når Emma utfordrer ham til å gå inn i huset midt på natten? Bare for å se, sier hun.

Trippelgjengen og loftsmysteriet byr på spenning, vennskap, glede, og et mysterium på loftet i et gammelt forlatt hus. Boken passer gutter og jenter i alderen 9-13 år.

Her er anbefalinger:

“Jeg har akkurat lest ut boken. Fantastisk velskrevet og solid på alle måter.” Ida S. Skjelbakken, forfatter og illustratør.
“Skulle ønske det fantes slike bøker da mine barn var små.” Seksbarnsfar.
“Så gøy Sigrid! Gratulerer! Boka er super, hyggelig, lettlest, morsom og akkurat så spennende som den skal for at barna får sove. Anbefales! Heia heia!!!” G. Wendy Wiger.

 “8-åringen min kom hjem fra skolen og fortalte at nå måtte han få seg egen data, for han ville bli forfatter. Boka skulle hete trippelgjengen.”  Sebastians mor.

kjop-boken-her

Signert eksemplar bestilles i nettbutikken. Pris uten frakt er kr 199,- og boken kan bestilles her.

Om Sigrid Olsen (1958). Jeg er opprinnelig fra Lødingen. I 1995 flyttet jeg til Bærum og har bodd her siden. Jeg har samboer og fire sønner. Min første bok er barneboken Trippelgjengen og Loftsmysteriet som ble utgitt i november 2016. Jeg er også medforfatter i Bladforlagets E-bok «Arven».

Min novelle «Alle er annerledes» er en av bidragsyterne i antologien «Unik» som utgis i mars 2017 til støtte for Stine Sofies Stiftelse. Min andre bok om Trippelgjengen blir utgitt en gledens dag i 2017.

sigrid3-2

Med vennlig hilsen Sigrid Olsen.

lysbilde1