Books & Literature News

Sannheten om Lotte-Marie, er hun pervers eller er hun det ikke?

Sannheten om Lotte-Marie, Usensurert, er nå ute i 3. opplag! Første opplag solgte over 6.000 bøker, så det er jo …flott 😉 Kort innpå; dette første bok i den humoristiske serien om Lotte-Marie. Lotte-Marie er en splittet person. Lotte er vill, nådeløs, frekk og hemningsløs, mens Marie er den pertentlige og korrekte forretningskvinnen, hun som jobber i vinbransjen og er ”superselgeren med den gode nesen”. Spørsmålet vi lurer litt på er følgende; er hun pervers, eller er hun det ikke?

SLM

Her er utdrag fra media:

* Norges beste jenteforfatter. Dagsavisen.

* Bedre en Bridget Jones. Budstikka

* Sommerens strandanbefaling. Dristig stoff for damene. BA

* Den humoristiske dagbokaktige jentelitteraturen har ikke stilnet hen. Nå får Bridget Jones en ny norsk ”søster” – røffe Lotte-Marie. Tønsbergs Blad

* Trude Helen Hole – Prinsessen av humor. Askeravisen

* Trude Helén Hole – Norges første chicklit forfatter. Aftenposten

* Trude Helén Hole – Fun, fearless female. Cosmopolitan

* Bøker til begjær. Trude Helén Hole er kvinnen bak den første norske boka innen chicklit-sjangeren. Sjangeren ble spådd en kort framtid av kritikerne, men de tok feil. De lette og underholdende historiene topper fortsatt salgslistene. MAG

* Det er ingen blyg og rødmende ungpikeroman Hole har skrevet. Den spinner rundt hovedpersonens hemningsløse sexfantasier, og gjengir SMS-groviser av sykeste slag. NTB

* Humor, selvironi og romantiske forviklinger er hovedingrediensene. Heltinnen er fremdeles ambisiøs, sexfiksert og på evig jakt etter den store kjærligheten. Men New York er byttet ut med Oslo. Henne

En god latter forlenger livet, ikke sant? Og nettopp dette faktum er en meget god grunn til å kjøpe denne humorbomben. 🙂 Bok to kommer forøvrig rimelig snart, om et par uker, tenker jeg. Sannheten om Lotte-Marie er nå tilgjengelig i alle landets netthandlere, bl. annet Ark, Bokkilden, Ebok.no, Tanum, Google, samt iBooks, men jeg har altså nyttårssalg nå, dvs 50% avslag, så jeg ville handlet her hos meg om jeg var deg!

kjop-mine-boker-her

Mer om mitt forfatterskap finner du her, og flere presseoppslag finner du her.

#Å lese gir glede! Ønsker alle en riktig fin dag 😉

Mvh. Trude Helén Hole, Feather Books

klikk-her-for-a%cc%8a-lese