Guest Authors News

Kan noen hjelpe Hamid med jobb til jul?

Hei alle sammen. I går fikk jeg en melding på Linkedin fra Hamid Lamami fra Raufoss som gjorde et sterkt inntrykk på meg. Han søker jobb og sendte meg en mail. Jeg kan foreløpig ikke ansette noen i mitt firma – men det kan kanskje du? Hamid og jeg ble enige om å poste mailen hans her på bloggen min i håp om at den vil nå ut til dere – for er det noe jeg respekterer, så er det mennesker med vilje og mot – egenskaper som Hamid viser i denne mailen som altså gjorde inntrykk på meg:

Hei Trude jeg er 38 år gammel mann. Jeg har vært ute av en jobb for et par måneder. Siden fra først av Mars 2016 til nå! Jeg har vært å bruke til nesten alle der, og ingen ringer tilbake. Jeg prøvde å ringe noen, men de får den samme historien om og om igjen, vil HR ringe hvis de er interessert. Jeg har en per diem en jobb, men som ikke kan fø familien min. Kanskje de vil ringe en gang annenhver uke, så jeg ikke kalle det å være ansatt. Jeg trenger bare en anstendig jobb please. Desperat. Min e-postadresse er 77lamami@gmail.com. Mobil: 97439650 Storgata 25c 2830-Raufoss Norway / Norge.

hamid

Hamid er utdannet ved Tripoli Universitetet i Libya og er Bachelor of Elektrisk Engineering og Høyskoleingeniør. Hamid snakker norsk, engelsk og arabisk, og er opptatt av familie, venner, musikk, matlaging og trening – og han kan starte i ny jobb med det samme.

På Hamids Linkedin profil finner du utfyllende CV og attester, og under er et utdrag fra CV en som du finner på Linkedin.

hamid-2

Jeg håper noen der ute kan hjelpe Hamid å få seg ny jobb til jul, så vi blir veldig glade om dere deler denne søknaden videre – så kanskje den når noen som trenger en mann med Hamids egenskaper og kunnskaper.

Vi ønsker med dette dere alle en god førjulstid!

Hilsen Hamid Jobran Lamami og Trude Helén Hole 🙂

kjop-mine-boker-her-samlebilde