News

Det bør være ulovlig å legge andre til grupper på FB

I dag skrev jeg følgende på FB siden til gruppen Videco: Til denne gruppe som jobber hardt for å legger til medlemmer – dette er en uting! Folk bør få velge selv hvilke grupper de vil være med i. Jeg har blitt lagt til ufrillig i denne gruppen som jeg ikke en gang vet hva er! Å skryte av snart 7000 medlemmer som meldes inn av andre – er tåpelig! Dette er dårlig praksis!

Skjermbilde 2016-03-09 kl. 08.13.07

Jeg opplever stadig vekk at jeg blir lagt til grupper jeg ikke aner eksisterer og er rimelig lei av det hele, for jeg vil ikke finne meg i at min identitet skal bli misbrukt på denne måten for at noen grupper skal øke medlemstallene. Dette er en dårlig praksis som bør opphøre – for riktig ord på dette er MEDLEMSJUKS.

Skjermbilde 2016-03-09 kl. 08.14.16

Det er ikke godt nok å svare at “du kan jo bare melde deg ut igjen…” Det er mange på FB, inkl meg, som ikke har full oversikt over alt som skjer. Plutselig kan jeg stå oppført i en gruppe jeg ikke vedkjenner meg uten å være klar over det selv.

Denne type “innmeldinger” er derfor å utvise manglende respekt for sine FB venner og er en farlig praksis som i verste fall kan tilføre deg meninger og interesser du ikke har, og gjøre deg til noe du ikke er i den offentlige debatt. Det finner jeg meg ikke i.

Så min oppfordring er klinkende klar – inviter gjerne, men slutt å legge til vennene dine i grupper de ikke vet om!! Del gjerne denne.

Trude Helén Hole, New Spirit Communication

Les også Religiøs svindel i 40 millionersklassen.

Skjermbilde 2016-03-08 kl. 06.33.49

lysbilde1