Books & Literature News

Mine tekster inn i fagbøker – I like:-)

Jeg blir litt stolt når jeg får henvendelser fra andre forfattere som ønsker å bruke mine tekster i sine bøker. Det er nemlig noe helt annet enn å bli sitert i aviser og magasiner.

Det sitter i hodet

I dag mottok jeg en henvendelse fra Egil Foss Iversen, som har skrevet Det sitter i hodet og Hverdagsfilosofi, samt spenningsromanen Ørnens skygge og krimboken Dødelig tro. Foss Iversen kommer snart ut med bøkerne Medarbeidersamtaler, Ekte skriveglede og en bok rettet mot ungdom mellom 14 – 20 år med tittelen Jeg er god nok.

Med andre ord er dette et forfatterskap som jeg kan like, og jeg blir ydmyk når mine tanker og tekster ønskes brukt i så måte. Teksten som skal brukes i denne omgang er hentet ut fra dette blogginnlegget og skal brukes i en bok om Ledelse: Er du en leder eller helt sjef? I innlegget finner du altså mine  knakende gode tips om hvordan bli en god leder.

#En tanke, flere hoder = bedre resultater. Sammen skaper dette en lederbedrift.

Selv har jeg skrevet fem romaner, en diktbok, to kompendium (blogg og vin) og to dokumentarer. Noen av disse finner du her. Mer om mitt forfatterskap og mitt virke, finner du på min hjemmeside New Spirit. Jeg holder nå på med en dokumentar om selvmord støttet av Fritt Ord og en ny kick ass roman som vil få norske mediehus til å skjelve i buksa:-).

Vel, da er det vel på tide å ta kveld, tenker jeg. Livet består nemlig i mer enn å skrive, serru. Må først bli kvitt superlimet som limer fingrene mine sammen, serru, etter å ha “fikset” håndtaket på dusjdøren. Og slik går no dagan! 😉

Trude Helén Hole

Vil du følge denne bloggen, trykk på FOLLOW oppe til venstre. Ha en superfin dag!

Mine bøker finner du bl. annet her.

Skjermbilde 2017-04-07 kl. 08.33.04

0 comments on “Mine tekster inn i fagbøker – I like:-)

Leave a Reply