Management & Health News Sex & Relationships

Kvinner over 40 år er best og blir synske med årene, sier forfatter

Frank Kaiser er mannen bak dette innlegget som gjennom årenes løp har blitt lest av millioner. Med humor og en herlig dose livserfaring treffer han spikeren på hodet når det gjelder beskrivelsen av kvinner over 40 år.

Gro og meg

Min bestevenninne Gro & meg – vi blir 40 om noen år 😉

I starten av teksten er det ikke spesielt vanskelig å være relativt enig – teksten tar etter hvert en noe overraskende vending. Disse punktene bør leses i sin helhet, for det kommer definitivt en godbit helt mot slutten!

Jeg liker kvinner over 40 år aller best. Dette er noen av grunnene:

– En kvinne over 40 kommer aldri til å vekke deg midt på natten for å spørre: «Hva tenker du på?» Hun bryr seg ikke om hva du tenker på. Om en kvinne over 40 ikke vil se en fotballkamp, setter hun seg ikke ned i sofaen ved siden av deg og klager. Hun går et annet sted og ser på noe hun liker istedenfor. Og ofte er det mye mer interessant.

– En kvinne over 40 kjenner seg selv bra nok til å føle seg trygg på hvem hun er, hva hun er, hva hun vil og hvem hun vil ha det av. Få kvinner over 40 bryr seg et dugg om hva du synes om henne eller det hun gjør.

– Kvinner over 40 er verdige. De lager sjeldent en «scene», når dere er på operaen eller på en fin restaurant. Men, dersom du fortjener det kommer hun selvsagt ikke til å nøle med å skyte deg, dersom hun vet at hun kan komme unna med det.

– Kvinner over 40 er generøse med komplimentene, ofte helt ufortjent. De vet hvordan det føles å ikke bli satt pris på.

– En kvinne over 40 har selvtillit nok til å introdusere deg for vennene sine. En yngre kvinne med en mann kan ofte til og med ignorere sin beste venn, fordi hun ikke stoler på mannen sin i nærheten av andre kvinner.

– Kvinner over 40 bryr seg ikke om du blir tiltrukket av vennene hennes, for hun vet at de ikke kommer til å svikte henne.

– Kvinner blir synske med årene. Du trenger aldri å betro dine synder til en kvinne over 40. Hun vet om de allerede.

– En kvinne over 40 ser elegant ut i knallrød leppestift. Slik er det ikke for yngre kvinner. Et par flere rynker gjør kvinnen over 40 mer sexy enn alle sine yngre medsøstre.

– Kvinner over 40 er ærlige. De forteller deg det med en gang om du er en tosk, eller om du oppfører deg som en. Du vet hvor du har henne.

Ja, jeg hyller alle kvinner over 40, av veldig mange ulike årsaker. Dessverre gjelder ikke det samme for menn. For hver vakre, smarte og sexy kvinne over 40, finner du en skallet, småfet mann, som driter seg ut med en 22 år gammel servitrise. Til alle kvinner: beklager på disse mennenes vegne.

Og til alle menn som sier: «Hvorfor kjøpe hele kua, når du kan få melken gratis?» Her er en liten oppdatering: Nå for tiden er majoriteten av kvinner i mot ekteskap. Hvorfor? Fordi kvinner forstår at det ikke er vits å kjøpe hele grisen, bare for å få en liten pølse!

……

Skjønner? Del gjerne om du likte innlegget – det gjorde nemlig jeg, spesielt ettersom jeg bare er 32 år og med det tydeligvis har noe å se frem mot. Når jeg er over 40 kommer jeg nok til å bli akkurat som beskrevet – fordi jeg er slik allerede. Juhuuuu! 😉

Kilde: Divine Caroline via Uppskattat & www.smud.no

0 comments on “Kvinner over 40 år er best og blir synske med årene, sier forfatter

Leave a Reply