News Reviews

Få med dere Diptyk / Tom Sandberg på Kunstnernes Hus

På fredag var vi på åpningen av fotoutstillingen Diptyk/Tom Sandberg. Kunstnerisk leder Mats Stjernstedt ønsker velkommen, deretter tale ved kurator Sune Nordgren før H.K.H. Kronprinsesse Mette-Marit åpnet utstillingen.

IMG_5259

Her henger vi, og blide er vi; Monica Smith og Jørgen Skavland. Fra hjemmesiden: Kunstnernes Hus er stolte og takknemlige for å kunne invitere til åpningen av utstillingen Diptyk / Tom Sandberg. Kunstneren gikk bort i februar 2014, og utstillingen blir en av de største presentasjonene av hans unike livsverk. Omlag 60 av Sandbergs karakteristiske svart-hvitt fotografier fra over tre tiår fyller de to overlyssalene på Kunstnernes Hus.

Mette-Marit

Tom-Sandberg_promobilde1

Jeg vil anbefale alle til å ta en tur og få med seg utstillingen – jeg vil ikke publisere bildene her, og ikke minst for å nyte det fantastiske bygget Kunstnernes hus – som byr på en helt egenartet stemning. Ta turen en fin vårdag, og sett deg på den solfylte verandaen etter du har sett på kunst og bare ta innover deg den spesielle og gode energien. I just love to love it:-) Mer info om Kunstnernes hus og utstillingen finner du her.

Følg meg gjerne på sosiale medier om du vil 🙂

Trude Helén Hole

Skjermbilde 2017-11-07 kl. 21.25.55

 

0 comments on “Få med dere Diptyk / Tom Sandberg på Kunstnernes Hus

Leave a Reply