Guest Authors

Gro, du lyver!

Dagens gjesteblogger er Mona Helen Fjellstad, en 38 år gammel småbarnsmor fra Bergen. Fjellstad skriver til meg at hun ikke anser seg som aktiv vaksinemotstanderer, men etter at hun fikk barn midt oppi disse hysteriske vaksinetilstandene, ble hun interessert og svært overrasket over hvor usaklig debatten er. Her er hennes innelgg – vel lest:

Gro H Brundtland

Gro, du lyver! «Den störste barnemorderen» kaller Aps ordförerkandidat Tone Tellevik Dahl meslinger for, og Gro – du retter ikke på henne, du smiler og stiller deg bak forslaget om tvungen vaksinering. Det er bare det, Gro at du lyver mot bedre vitende når du aksepterer hennes utsagn som en sannhet. Den störste barnemorderen er nämlig ikke meslinger – det er sult som er den störste barnemorderen, og dette vet du.

Daglig dör 8493 barn under fem år av sult, det er 354 barn i timen. Til sammenligning dör det 384 mennesker, barn og voksne, av komplikasjoner fra meslinger hver dag. Og noen av disse kunne nok fått ett lettere sykdomsforlöp og gjerne overlevd hadde de hatt tilgang på nok mat, rent vann og bedre hygiene.

På WHO sin liste over dödsorsaker i U-land er ikke meslinger engang nevnt blandt de ti mest vanlige dödsårsakene!

Hjerte/karsykdommer (ofte grunnet feil/underernäring) topper listen, luftveisinfeksjoner og HIV/AIDS er listet som to og tre. Eg har hentet alt tallmateriale og statestikker fra WHOs egne sider, og eg er sikker på at du kjenner til dem siden du satt som sjef for organisasjonen i en årrekke. Derfor blir lögnen din enda större.

Å si at meslinger er den störste barnedreperen blir som å si at tragedien på Utöya var värre enn Holocaust og det vitner bare om en kunnskapslöshet om forholdene i verden rundt oss.

Derfor Gro, synes eg du skal slutte å lyve og begynne å ta tak i problematikken med at 805 millioner mennesker er er underernärte i verden – disse sulter hver eneste dag!

Med vänlig hälsning, Mona Helen Fjellstad.

Mona

………..

Vil du bli gjesteblogger hos meg, send en mail med innlegg og kort info, samt bilde av deg til: trude@newspirit.no.

Cityscape firkantet

0 kommentarer på “Gro, du lyver!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: