Art & artists English Articles Management & Health News

Love to love it: Neil Young boycotts Starbucks over GMO Lawsuit

Neil Yong

Neil Young Boycotts Starbucks over GMO Lawsuit. After legislators in the state of Vermont passed the nation’s first no-strings-attached GMO labeling law earlier this year, they were hit by a lawsuit from the Grocery Manufacturers Association (GMA), the Snack Food Association, the International Dairy Food Association and the National Association of Manufacturers, in an attempt to stop the law.

Starbucks, along with Monsanto, is one of the hundreds of members of the GMA. 

– There’s much more at stake here than just whether GMO foods will be labeled in a single U.S. state. Vermont is the very first state in the U.S. to require labeling. Dozens of other states have said that they will follow this path – in order to encourage this, we need to ensure that Vermont’s law stands strong.

– Monsanto might not care what we think – but as a public-facing company, Starbucks does. If we can generate enough attention, we can push Starbucks to withdraw its support for the lawsuit, and then pressure other companies to do the same, says the musician.

Read NEIL YOUNG’S official Nov. 9th statement on his website. Also read ROLLING STONEHUFFINGTON POSTJEFFEREY JAXEN:

Read more about VT’s GMO labeling law and the industry lawsuit: Do you want to boycott all of the GMA members? Here’s the whole list.

…….

DETTE ER VIKTIG!! Jeg måtte bare publisere denne, ikke fordi dette er spennende lesestoff, men fordi dette er utrolig viktig. Vi må gjøre som Neil Young og stå sammen om å BOIKOTTE Monsanto og firmaer som ønsker å hindre oss forbrukere å vite hva vi egentlig kjøper – og vi må FORTELLE VERDEN OM AT VI GJØR DET!

Her er andre artikler jeg har skrevet om dette bedritne selskapet som ødelegger jorden vår og ruinerer bønder over hele verden. Monsanto, most evil company of the year og Regjeringens knefall for Monsanto er direkte skammelig. Følg meg gjerne på Facebook.

Ps, del gjerne innleggene om du mener dette er viktig. Takk!

Trude Helén Hole

pacc8a-druen

0 comments on “Love to love it: Neil Young boycotts Starbucks over GMO Lawsuit

Leave a Reply