Management & Health

What did you learn in school today – nothing useful?

Ta en titt på denne geniale videoen fra Boyinaband. Den er superb!

skole

Videoen, musikken og teksten gikk rett hjem hos meg, for dette har jeg snakket om en del ganger. Skolen var og er etter min mening for lite fremtidsrettet! Jeg tenker ofte tilbake på hvor mye unyttig vi lærte på skolen, og hvordan skolen overhode ikke forberedte oss på voksenlivet, og hvordan overgangen fra skole til voksenlivet var som dag og natt. So, what´s the point with school?

Skjermbilde 2015-02-04 kl. 09.41.05Misforstå meg rett, vi skal selvsagt ha skole, men er den optimalisert? Jeg har eksempelvis aldri benyttet meg av nynorsk – og forstår fortsatt ikke hvorfor dette er et fag i skolen. Det er totalt unyttig og vi står foran mange andre utfodringer som heller bør inn som skolefag i dag, for å kunne møte fremtiden på en bedre måte.

Og hva med abstrakt algebra? Jeg har lært det, men jeg husker jo ikke hva det er! Og ikke har jeg benyttet meg spesielt mye av det vi lærte i kjemi- og fysikktimene heller. Og perfektum partisipp? Er det et virus?

En optimal skole er etter min mening en skole med rom for individualitet der minst halvparten av fagene er fremtidsrettet og helst ligger to hestehoder foran resten av samfunnet – ikke 20 hestehoder etter.

Så ta deg tid og lytt til teksten skrevet og fremført av en svært spennende musiker med mye på hjertet! Simply love to love it:-)

Trude Helen Hole, og liker du innholdet i bloggen min, er det lov å trykke “liker”. Følg meg gjerne også på Facebook🙂

Ha en strålende mandag!!

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Mine online vinkurs og vinkompendium finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Skjermbilde 2017-11-01 kl. 10.01.19

0 comments on “What did you learn in school today – nothing useful?

Leave a Reply