Management & Health News

Lar du mobilen stjele livet ditt?

Det gjør ikke jeg. For jeg er for det første tilhenger av TILSTEDEVÆRELSE som jeg har skrevet en hel del om her på bloggen min under kategorien bevissthet, og for det andre er jeg ikke en idiot. Tror jeg! Bruk ett minutt, ta en titt på denne tankevekkende videoen og kjenn etter. Lar DU mobilen stjele livet ditt?

Hvis så er tilfelle håper jeg dette var en WAKEUPCALL!

Nå er det helg igjen, folkens, putt the damn thing away and start LIVING BY BEING PRESENT!

Og grunnen til at jeg skriver dette med store bokstaver er at jeg må være sikker på at du HØRER det du LESER. Hvis du vil vekke flere og sende denne WAKEUPCALLEN videre, kan du godt dele dette innlegget – for når vi er 80 år, vil vi neppe tenke tilbake til det faktum at vi levde livet i en liten boks, vil vi vel? So make that change now – leave the mobile under the table, and breathe:-)

Vel, vil du følge meg på Facebook for flere gode Art of Living tips, klikk her.

Om denne bloggen; bloggens eier heter Trude Helén Hole. Hole er kjent som Norges mest hardtslående blogger i følge Nettavisen og blant annet Norges beste jenteforfatter i følge Dagsavisen. Mer om hennes forfatterskap og bøker finner du her.

Spre kjærlighet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle! 

 TRUDE HELÉN HOLE

Til Holes forfatterside og tilbakemeldinger fra media – klikk her

Gratis vinkompendium og online vinkurs – klikk her

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Holes bøker – Holes TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Norges morsomste forfatter i følge media og lesere!
GraTis kompendium om vin (1)
One-Time
Månedlig
Årlig

If you like my content and my articles on this blog, you are welcome to support my writing. For example; I would be very happy if you would buy me a cup of coffee so that I can continue. Thank You so much! Love from Norway!

Make a one-time donation

Choose an amount

30,00 Kr
90,00 Kr
600,00 Kr

Or enter a custom amount

Kr


Your contribution is ver much appreciated.

Donate

0 comments on “Lar du mobilen stjele livet ditt?

Leave a Reply