Management & Health News

Lar du mobilen stjele livet ditt?

Det gjør ikke jeg. For jeg er for det første tilhenger av TILSTEDEVÆRELSE som jeg har skrevet en hel del om her på bloggen min under kategorien bevissthet, og for det andre er jeg ikke en IDIOT:-) Bruk ett minutt, ta en titt på denne tankevekkende videoen og kjenn etter. Lar DU mobilen stjele livet ditt?

Skjermbilde 2015-02-10 kl. 12.22.42Hvis så er tilfelle håper jeg dette var en WAKEUPCALL! Nå er det helg igjen, folkens, putt the damn thing away and start LIVING BY BEING PRESENT!

Og grunnen til at jeg skriver dette med store bokstaver er at jeg må være sikker på at du HØRER det du LESER. Hvis du vil vekke flere og sende denne WAKEUPCALLEN videre, kan du godt dele dette innlegget – for når vi er 80 år, vil vi neppe tenke tilbake til det faktum at vi levde livet i en liten boks, vil vi vel? So make that change now – leave the mobile under the table, and breathe:-)

Vel, vil du følge meg på Facebook for flere gode Art of Living tips, klikk her.

Trude Helén Hole, for coaching og samtaler, klikk her. God helg – juhhuu:-)

ELLOS

 

0 kommentarer på “Lar du mobilen stjele livet ditt?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: