Guest Authors

Gjesteblogge på bloggen min?

Hei du! Har du noe på hjertet? Noe du ønsker folk skal vite om? Vil du nå ut til flere enn kretsen på Twitter og FB, men ønsker ikke egen blogg?

Twitter har f. eks bare plass til 140 ord og det er jo litt knapt, spør du meg. Jeg er usikker på om du spurte, men jeg sa det allikevel – det ligger liksom i min natur. Jeg starter nå altså opp med en gjesteblogger her på bloggen min. Om du vil være en av dem, så ta kontakt – her har vi (dvs meg i flertall, ja, det hender jeg deler meg opp når det trengs) stor takhøyde for det meste. Bloggen har mellom 3-50.000 lesere alt ettersom hvilken dag det er, og hva som er publisert. Så ønsker du å krusedulle ned noen ord og få det ut et sted, det du tenker på, eller har du lest en artikkel i avisen som du ønsker å kommentere, skriver du dikt, fortellinger eller tegner du? Føler du deg svart inni deg – eller er du forelsket og ønsker å formidle det?

Nå får du altså muligheten til å sende noen ord, en artikkel, et dikt, en anbefaling eller kanskje du har tatt noen fine bilder du ønsker å vise frem – så send en mail med innlegget, tegningen, fotografiene eller whatever til meg: trude@newspirit.no. Send også med bilde av deg samt en kort setning om hvem du er, og ev et bilde som passer til teksten din om du har noen. Ønsker du å være anonym kan du også være det. Vi hørs:-)

Hilsen Trude Helén Hole, New Spirit Communication

Ps, jeg publiserer selvsagt ikke drittartikler med dritt om andre. Vær varsom plakaten gjelder her som i alle andre publikasjoner.

0 comments on “Gjesteblogge på bloggen min?

Leave a Reply