News

Jupp! I am Back in business.

I am back – etter tidenes beste sommerferie! Jeg var nemlig smart nok til å ta fri i stedet for å bruke sommeren til skrive på min nye bok. Helt fri! Så jeg har brukt tiden til å være i fysisk aktivitet i stedet og bare nyte det å ikke jobbe. Og er det noe kroppen min liker, så er det nettopp å være i aktivitet ute i naturen – sent som tidlig. I tillegg har jeg levd rimelig sunt hele juli (svidd laks og sånt) og vært tilstede i meg selv. Jeg er nemlig særdels glad i alenetid – å skape tid og rom så jeg kan høre mine egne tanker. Mens andre har vært på byen og festet i vakre sommerkvelder, har jeg vært sene kvelder på fjorden og padlet, for jeg er så heldig at jeg har fått låne kajakk i sommer og det er heaven for meg – ubeskrivelig vakkert, så jeg gidder ikke en gang forsøke å sette ord på det. En følelse av lykke er vel det nærmeste jeg kommer:-)

Juli har med andre ord vært litt som en treningsleir med nesten to økter hver dag, opp og ned Vardåstoppen og så padle, ingen nåde:-) fjellturer og skogsturer, løpe og svømme i vann i solskinn og regn. Nei, jeg er ikke topptrent, langt der i fra, men jeg har som et resultat av dette fått ut over ti års oppbygget søppel og forurensning, både fra hodet og skuldre/rygg som har vært kronisk sliten, dog det siste også ved hjelp av laserbehandling fra Imcella Klinikken på forsommeren som har løsnet opp noen knuter mellom skulderbladene som jeg ikke kunne ha løsnet selv, garantert.

Og det beste av alt, sommeren er fortsatt ikke over! Vær aktiv – kom deg ut av komfortsonen når du kan – det er der du finner de rike opplevelsene. Sommer nordpå er obligatorisk, det er mitt himmelrike og der kommer du virkelig i nærkontakt med naturen. Og med en fantastisk onkel med båt og hurumhei, så blir det muligheter for litt ungdommelig sprell som vannski. Jeg har stått på vannski kun én gang før som ung og måtte selvsagt prøve. Fart og moro er nemlig ikke forbeholdt  ungdom, men også slike som meg:-)

Og det jeg kan si er at å stå på vannski på havet i vakre nord, ikke langt unna polarsirkelen uten våtdrakt, gir en litt annen følelse enn Nordåsvannet i Bergen. Min artikkel om Hurtigruten i fjor finner du forøvrig her. Poenget mitt med dette rundt komfortsoner er at fysisk aktivitet og det å være i noenlunde form, genererer ikke bare bedre helse og mer energi, men også lyst på livet – lyst til det å leve og forsøke nye ting – sånne ting jeg gjorde for 15 år siden og mer.

Moro? Hell yeah, og litt veldig vondt når du faller, litt sånn… øh, can´t speak! Vel, i går var altså min første dag tilbake på jobb, selvsagt etter en flott tur i våt og duftrik skog og tilhørende morgendukkert sammen med min kjære Anita. Hver dag fremover skal nemlig inneholde en fysisk aktivitet ute i det fri, for jeg skal videreføre sommerens flotte og givende aktivitetsrutiner slik at jeg ikke stivner i kropp og sjel igjen. Så vil du være med så heng på. Ut å få luft, jobbe og svette og ikke minst få ro i sjelen.

Back in business – New Spirit. Men nå må vi prate litt jobb, vi er liksom i gang igjen – så hva med å teste ut komfortsoner også på jobben, why not? Det gjør jeg stadig vekk, og det tjener jeg på. Du finner en oversikt over hva jeg kan tilby av tekst, foto, websider, PR, reklamekampanjer, content marketing, reflekterende samtaler – eller coaching på min hjemmeside New Spirit.

Jeg leverer alltid godt og til avtalt tid – det er derfor jeg kan leve av dette, og jeg har meget gode referanser som jeg ikke har skrevet selv. Sett slikt?

Ta kontakt om dette er av interesse, trude@newspirit.no.

Jupp, da er vi liksom i gang igjen – ta kontakt om det er noe jeg kan bidra med og ha en herlig fin tirsdag – husk at det er når skogen er våt, at den dufter som vakrest – og jeg skal ut og løpe, etter det venter tekstjobber.

It´s all about thinking smart, working hard and having fun!

Trude Helén Hole

0 comments on “Jupp! I am Back in business.

Leave a Reply