News

I will be back…

Jeg tar “ferie” fra bloggen nå, tenkte å bare si fra om dette, jeg skriver nemlig på min nye roman og nyter været som seg hør og bør innimellom. Så innleggene her blir kun når det passer seg slik. Jeg kommer forøvrig med et nytt og ganske spennende konsept i august om alt går etter planen. Sommer, sol og glede. Bildet er fra i går kveld, kveldsbading og vin i snekken til Thomas B. Bildet er tatt av Rolf Erik R. Nyt sommeren:-) Her finner dere oversikt over aktuelle saker jeg har skrevet, og her om reiser, vin og bøker, og her om selvutvikling og annet småplukk. Om det er noe jeg kan bidra med for deg og din bedrift, ta en titt på min hjemmeside og ta kontakt. Dagens låt er Shout med Tears for fears, en rimelig kul låt, Shout lissom, jupp, why not! Men dette, derimot, er min absolutte favoritt, Miami Vice. Ønsker dere alle en flott sommerferie, nyt de lange deilige dagene og ta vare på hverandre:-)  Trude Helén Hole

0 comments on “I will be back…

Leave a Reply