News

Dyrene trenger oss

Alriiiight! Tusen takk til alle som engasjerte seg og klikket inn sin protest mot tyrefektingenPeta, som er en internasjonal dyrevernorganisasjon, sender en hilsen – det nytter!
Derfor fortsetter vi litt til med dyrs velferd også i dag. Jeg har tidligere skrevet Sett regjeringen i bur, og Fakkeltog mot pels. Nå har det kommet meg for øre at dyrevernorganisasjonen NOAH er blitt nominert til en konkurranse av Stormberg og kan med det vinne 100 000 kroner! Dette trenger de! Derfor trenger NOAH at så mange som mulig går inn på denne linken og stemmer på dem: Stem NOAH og dyrs velferd frem!
Ikke statsstøtte. NOAH får av merkelige grunner ikke statsstøtte og er helt avhengige av støtte fra sine medlemmer og støttespillere. På tross av det har NOAH i snart 25 år jobbet knallhardt hver dag mot dyremishandling og for dyrs rettigheter. NOAH har også bred faglig kompetanse blant sine ansatte og mange fantastiske aktive medlemmer som er med å holde hjulene i gang. Men dyrerettighetsarbeid koster også penger og jo mer ressurser de får, jo mer får de gjort – med din hjelp!
Del gjerne innlegget på din FB side – det beste med sosiale medier er faktisk at vi på en enkel måte kan stå sammen og bli en stor stemme – noe som kan føre til endringer. Bruk den stemmen! Dyrene trenger din støtte! Bli medlem her.

Trude Helen Hole

0 comments on “Dyrene trenger oss

Leave a Reply