Books & Literature Reviews

Gene Pitney, my love!

Ingen over og ingen ved siden. Gene Pitney is the man! Sukk! Ja, i dag har jeg som vanlig veldig mye å gjøre – jeg arbeider med min nye hjemmeside New Spirit som nå har hengt seg opp… arrggghhhh, og har to bøker som skal ut der de skal, samt en del dokumenter som skal til noen departement, og jeg skal rekke å løpe i skogen og bade før det blir mørkt, og sånn går no dagan.

Det er på slike dager – når ting henger seg opp – at jeg må stoppe opp og bare få tilbake den følelsen jeg ikke helt kan beskrive, men som bare kommer når en hører eksempelvis musikk. Musikk fra gamle dager, fra da jeg var liten og før det igjen. Å entre flytsonen. Musikk som flyter som en elv av fløyel, som er som balsam for sjelen…

Gene Pitney, skjønner? Ok, mulig mange ikke vil tro dette om meg, men jeg har faktisk veldig god musikksmak. Og i dag vil jeg presentere en av mine absolutte favoritt artister, Gene Pitney. Det er en del av dere der ute som aldri har hørt om ham, men jeg derimot, hadde fem album som 11 åring, og spilte dem om og om igjen på min gamle radio/grammofon av typen bildet under – en dinosaur som kunne få inn Luxenborg. Ble ofte litt skremt, jeg. Litt sånn redd for at KGB plutselig skule stå på døren.

En slik en hadde altså jeg. Jeg kjøpte den på loppemarkedet og dro den hele veien hjem og opp trappene selv. Ser dere? Hardtarbeidende, målrettet og musikkfrelst allerede den gangen – som tiåring! For ca et par og 20 år siden. Romantisk? Hell yeah, I know. Men bare hør på denne fantastiske stemmen, innlevelsen, dramatikken, romantikken, energien, rytmen og ikke minst de dype tekstene. Her kommer et knippe Pitney låter, det er en skatt dere bør ta dere tid til å lytte på – det er jo onsdag, så kos dere.

24 hours from Tulsa

I`m gonna be strong – “live” jepp, begynte å sippe, jeg, igjen. Bare hør den stemmen og den teksten… herregud!! Magisk. I´m gonna be strong – med bedre lyd

The man who shot Liiberty Valance

Every breathe I take

Something´s got a hold of my heart

Half heaven, half heartace

Only love can break a heart

Looking through the eyes of love

Town without pity

Ok, jeg innrømmer det, jeg er en skap-romantiker og har endelig kommet ut av skapet. Og det fårnsi… kuler og krutt! Trude Helén Hole på en onsdag… herregud, er det ikke tirsdag?

Spre kjærlighet, positivitet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle.

Del gjerne.

Mvh. Trude Helén Hole

MINE BØKER OG MIN FORFATTERSIDE FINNER DU HER

Gratis VIN kompendium og online VINkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Time spent with good books is never wasted. (6)-kopi

0 comments on “Gene Pitney, my love!

Leave a Reply