News

Sparebank 1 i svindelforsøk

Det er ikke bare mailer fra svarteste Afrika dere skal være varsomme med, slike dere vet, men også mailer som ser helt oki ut, sendt fra banker her hjemme.  Forleden mottok jeg en mail fra Sparebank 1, med logoer og alt som gjorde at det tilsynelatende kunne virke som at mailen var ekte – det vare bare en hake ved det, jeg er ikke kunde i Sparebank 1.  Så jeg sendte mailen til banken og spurte om dette var noe de sendte ut om dagen, hvis ikke, så burde de gjøre noe med det. Jeg fikk tilbakemelding at dette er svindel og at mailen måtte slettes, hvilket jeg selvsagt hadde gjort for lenge siden. Sparebank 1 har nå skrevet en advarsel om svindelforsøk på hjemmesiden sin. Mailen dere skal styre unna, er tekstet slik, fra følgende mailadresse: markets@sr-bank.no – så styr unna! Kjære SpareBank 1 Kunde, Din konto har blitt valgt for Sikkerhetsbekreftelse. Vennligst bruk linken nedenfor for å fullføre den elektroniske brukskontohttps:www2.sparebank1.noDette er en automatisk melding fra – 2013 SpareBank1SpareBank 1 Gruppen AS.  

0 comments on “Sparebank 1 i svindelforsøk

Leave a Reply