Laughter Management & Health News

Sannhetens astrologi….

blue and brown milky way galaxy

Vannmannen (21/1-18/2) – Du er oppfinnsom og tror at det vil føre noen sted. Du lyver mye og ofte. Du gjør samme feil flere ganger fordi du er dum. Alle syns du er en dust.

Fiskene (19/2-20/3) – Du er en pioner og syns de fleste mennesker er idioter. Du er rask til å ta igjen, utålmodig og full av gode råd. Det eneste du er god til er å gjøre folk forbannet. Du blir lett irritert.

Væren (21/3 – 20/4) – Du har en livlig fantasi og tror ofte at du er forfulgt av myndighetene eller PST. Du har ingen innflytelse på vennene dine og folk skyr deg som pesten fordi du misbruker den lille makten du har. Du mangler selvtillitt og er en allround noksagt.

Tyren (21/4-21/5) – Du er praktisk og iherdig. Du er veldig bestemt og arbeider så det koster etter. De fleste mener du er sta som et esel og dum som en stut. Du er bare en forbannet stalinist.

Tvillingene (22/5-21/6) – Du er intelligent og snartenkt. Folk liker deg fordi du er biseksuell. Du har tendens til å vente å få for mye tilbake i forhold til hva du gir. Det innebærer at du er veldig gjerrig.

Krepsen (22/6-22/7) – Du er sympatisk og forståelsesfull når det gjelder andres problemer, noe som gjør deg lettlurt. Du utsetter alltid ting, derfor vil du alltid gå på trygd og ligge samfunnet til last. Alle som sitter inne er krepser.

Løven – (23/7-23/8) – Du ser på deg selv som en født leder. Andre ser på deg som en idiot. De fleste løver er bråkmakere. Du er forfengelig og tåler ikke kritikk. Arrogansen din er virkelig motbydelig. Løver er tyvaktige narsissister som får mer ut av onani enn sex.

Jomfruen – (24/8-22/9) – Du er den logiske typen som hater uorden. Din pedantiske innstilling gjør dine venner og kollegaer fysisk syke. Du er kald og ufølsom. Jomfruer blir gode bussjåfører og revisorer.

Vekten – (23/9-23/10) – Du er den kunstneriske typen som har vanskelig for å håndtere virkeligheten. Er du mann, er du høyst sannsynlig homse. Muligheten for fast ansettelse og lønn er lik null. De fleste kvinnelige vekter er promiskuøse. Alle vekter dør av kjønnssykdommer.

Skorpionen – (24/10-22/11) – Du er den verste av alle. Du er sleip i forretninger og helt upålitelig. Du vil klatre til topps på karrierestigen på grunn av din totale mangel på etikk og moral. Du er den fullkomne drittsekken. De fleste skorpioner blir myrdet.

Skytten – (23/11-21/12) – Du er optimistisk og entusiastisk. Du har en tendens til å stole blindt på flaksen siden du er fullstendig talentløs. De fleste skytter er fyllesvin. Du er udugelig.Steinbukken – (22/12-20/1) – Du er konservativ og redd for å ta sjanser. Du er kort sagt en feig stakkar. Ingen steinbukk har noensinne gjort noe som har betydd noe.

…….

Shortly about me/this blog – I am an author, journalist, sommelier, model and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have written articles for several magazines. You can also read about my travels right here. Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. If you want to cooperate – then contact me here.

And please do remember; live by love and joy, then the world becomes a better place to be for all of us. 

Do you wan´t to join me at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or Facebook, or buy my books or wine courses – please do so. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter. 

Trude Helén Hole, New Spirit Communication

Time spent with good books is never wasted. (2)