Management & Health News

Hvorfor flagget ikke det norske folk for Libya som ble bombet av Jens Stoltenberg og co?

Jeg noterer meg at størstedelen av Norges befolkning nå klistrer det ukrainske flagg på profilbildet sitt som om det skal være et slags bidrag i krigen, en slags usynlig støtte, muligens – for jeg undres hvor mange ukrainere disse med ukrainske flagg på sitt private profilbilde faktisk kjenner. Det er dessverre ikke mye hjelp i å klistre et flagg på et bilde når en sitter trygt og godt bak sin egen skjerm i et land langt fra eventuelle kriger.

Se denne videoen – og del.

Se video om hva som EGENTLIG foregår i Ukrania her.

Jeg tror ikke mange av de som faktisk opplever krig, bomber og granater er spesielt opptatt av andres profilbilder – så for meg virker denne “støtten” mer som noe folk gjør for sin egen del og for hverandre der de sitter trygge bak sine skjermer og spiser Grandiosa pizza og ser på The Voice. Det blir som å breke i kor, som ved den eksperimentelle injeksjonen (dette er fortsatt ingen vaksine per definisjon) som alle skulle ha på profilbildet sitt for å føle tilhørighet til flokken og høste applaus fra andre sauer; – Se! jeg har tatt vaksinen! Jeg er dritflink!! Så jeg må ha det på profilbildet mitt!!! Vel og merke før folk begynte å skjønne at det eneste den eksperimentelle vaksinen faktisk bidro med, var alvorlige bivirkninger. Det blir litt slik;

– Se, hvor flink jeg er som har det ukrainske flagget på profilbildet mitt! Jeg støtter Ukraina! Jeg er et godt menneske! Jeg BIDRAR med usynlig støtte (med det trenger vi ikke snakke om) for dette viser at jeg har følelser og empati med krigens ofre! Jeg er egentlig en krigshelt, for jeg er liksom med i krigen fra sidelinjen – og det helt FRIVILLIG!

Ja, jeg vet jeg muligens provoserer enkelte lettkrenkelige sjeler der ute nå, men hvor er flagget til Somalia? Hvem flagger for palestinerne som stadig bombes av Israel, eller for syrerne som også bombes av Israel?

Og ikke minst – hvorfor flagget ikke det norske folk for Libya som ble bombet av Jens Stoltenberg og co?

Professor mener Libya-krigen var bygd på en løgn. NATOs beslutning om å bombe opprørere til makten i Libya var bygd på en løgn, mener professor Ola Tunander.

– Mediene og neokonservative politikere hevdet at Muammar Gaddafi bombet sitt eget folk, at han benyttet afrikanske leiesoldater, og at byen Benghazi sto overfor et folkemord. Nå vet vi at alt dette var løgn, sier Tunander, som er professor emeritus ved Institutt for fredsforskning (PRIO).

– Mye av planleggingen synes å ha blitt gjort i Paris. I praksis støttet Norge og andre allierte opp om rasistiske islamister som drepte afrikanere og tvang flere hundre tusen svarte til å flykte fra Libya, sier han til NTB.

Propagandakrig førte til total katastrofe. En storstilt propagandakrig ble iverksatt, noe som fikk norske og vestlige politikere til å tro at Gaddafi var i ferd med å begå folkemord.

– Det britiske parlamentets utenrikskomité har i sin rapport fra 2016 vist at det ikke fantes dekning for påstanden, sier Tunander. Alle forsøk på å få i stand en forhandlingsløsning ble sabotert. Norge og NATO har lite å være stolte av etter bombingen av Libya, som åpenbart ikke handlet om å beskytte sivile, mener Tunander.

Daværende statsminister Jens Stoltenberg (Ap), som høstet stor anerkjennelse i Washington for Norges Libya-bidrag, ble siden generalsekretær i NATO. Han har avvist all kritikk – og ville gjort det igjen, sier han – selv om vi alle nå vet at dette var et folkemord.

Mitt poeng er altså at folk stadig blir ført bak lyset når det gjelder kriger – og en sak har som oftest flere sider! Folk bør spørre seg selv om hvorfor eksempelvis en del krigsbilder gjenbrukes og er manipulert, som ved covid da media presenterte fiktive skremmebilder for å skape et narrativ.

Mainstream media – som er styrt – gir deg kun det de vil du skal vite – for spør deg selv om hvorfor ingen skriver om krigene despotene i Frankrike, Canada, Østerrike og Australia fører mot egen befolkning? Om fengsling, hinsidige bøter, tvang, vold, tåregass og våpen som rettes mot egen befolkning som kjemper for sin frihet til å velge selv hva de vil ha inn i egen kropp. I Frankrike bruker Emmanuel Macron tåregass mot småbarnsfamilier på restauranter – men dette vet du ikke fordi mainstream media selvsagt ikke vil du skal vite nettopp dette. Tar du poenget?

Folk flest – i hvert fall de som er noenlunde oppegående – bør nå vite at mainstream media er et verktøy som manipulerer folks oppfatning av virkeligheten og verdensbildet, og folk biter stadig på fordi folk ikke evner å lære noe som helst av historien – selv ikke det som hendte i går. Det er enklere å breke i kor og gjøre som naboen uten å tenke eller sette seg inn i hva de egentlig forfekter.

Jeg har ikke tatt stilling til det som skjer i Ukraina fordi jeg vet for lite om det og fordi jeg som journalist selv vet at mainstream media er et verktøy – media skal IKKE få bruke meg som en del av verktøykassen!

Om du derimot, nå har ukrainas flagg på profilbildet ditt – spør deg selv hva du EGENTLIG vet om akkurat denne krigen. Spør deg også om hvorfor du har akkurat dette flagget og ikke pyntet profilbildet ditt med det libyske flagget da NATO og våre norske styrker bombet sivilbefolkningen. Fordi du den gang ble presentert for en løgn, var naiv og trodde blindt på NRK? Lærte du noe?

Hva med å flagge for alle de liv som gikk tapt i Libya nå som vi vet at vi deltok i en krig og med Jens Stoltenberg i førersetet gjorde oss skyldig massemord basert på ren propaganda, manipulasjon og en løgn!?

Just asking! Flagg i vei!

…………@…………

Shortly about me/this blog – I am an artist, an author, a journalist, a sommelier, and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here and my books and art right here.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me up at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or Facebook, or see my art or buy my books or wine courses – please do so. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter. 🙂

Trude Helén Hole, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

And please do remember; live by love and joy, then the world becomes a better place to be for all of us.