News

Full seier for NOAH og ulvene i Tingretten!

grey and white wolf selective focus photography

Full seier for NOAH og ulvene i Tingretten! NOAH saksøkte staten for skyting av Letjenna-flokken i ulvesonen – og vi vant! Nå er dommen fra Tingretten kommet, og erklærer at statens vedtak var ugyldig. Ulvene skulle ikke ha vært skutt! Retten mener staten la til grunn en alt for lav terskel for skyting i ulvesonen, hvor terskelen naturligvis skal være høy.

NOAH krever at skyting av ulver i ulvesonen nå må opphøre. NOAH har lagt ned svært mye arbeid i forberedelsene til rettssaken mot staten, men kampen for ulvene i Norge er ikke over. Ulvene er kritisk truet, men får bare lov til å oppholde seg i 5% av Norge. Støtt NOAHs arbeid for de truede rovdyrene – bli medlem her.

Signer her for ulvenes rett til å leve.

NOAH takker våre advokater i Arntzen de Besche for godt samarbeid!

Del gjerne.

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Mine online vinkurs og vinkompendium finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Time spent with good books is never wasted. (1)