Books & Literature News

Utdrag fra Lotte-Marie goes Down Under

Nå kan dere begynne å glede dere til Lotte-Marie goes Down Under som kommer ut i august, for i den tar jeg blant annet for meg filmen Eyes Wide Shut med Nicole Kidman og Tom Cruise. Filmen kom ut i 1999, og ble regissert, produsert og skrevet av Stanley Kubrick, en av mine favoritt regissører. Spørsmålet som bør stilles er; ble Kubrick drept fordi han med denne filmen ville avsløre Hollywoods grusomme bakside? 

Skjermbilde 2020-07-07 kl. 12.58.08

Her er et liten smakebit fra min neste bok, Lotte-Marie goes Down Under. Hun er i Sydney, og der dukker også Barry Hole opp for å oppklare noen groteske mord, og da er det påán igjen, både med romantikk og bisarre drap. Les om du tørr – og les hele!

Hole ser plutselig oppriktig brydd ut. Han tåler kanskje kuler og krutt, knivstikking, blod, sur oppkast, bitter eder og galle, men dette blir for sterk kost for ham, og det ser jeg lang vei. Han retter blikket mot meg for å finne støtte. Håper kanskje at jeg skal bytte tema for ham. Jeg strekker meg etter den fortsatt kjølige ølflasken og fører den sakte til munnen, fukter leppene, lar tuten leke litt med underleppen før jeg løfter flasken noe og lar det leskende innholdet renne nedover svelget, fortsatt med blikket festet i hans. Blikket mitt formidler alle mine følelser, lyster og tanker akkurat nå, og er nok meget lett å lese. Jeg vil ha ham. Nå!

– Akkurat, sier Hole, – øh, kan jeg sette meg ned? Hole flytter blikket bort fra meg og lar det flyktig fare videre mot Lora og Vicky, trekker ut den ledige stolen i trygg avstand og setter seg med brede bein. Underarmene legger han som vanlig over lårene, de deilige hendene folder han deretter i hverandre mellom beina, og med ett ble han plutselig Brad Pitt.

– Vel, sier Vicky relativt utålmodig, hun virker spent på svaret. Jeg vet hva som foregår i hodet hennes nå. Om han svarer at han foretrekker en helt hårløs mus, er han totalt ute. Da er han ingen mann for henne. Ikke en mann i det hele tatt. Jeg venter også og det i spenning, for jeg tenker nøyaktig det samme som Vicky.

– Tja, det er vel ingen hemmelighet at de fleste menn foretrekker kvinner som er kvinner, svarer Hole og jeg jubler høyt inni meg, for jeg har jo hår på musa eller musen. Jeg er kvinne!

– En helt hårfri mus blir litt for pre-pubertalt for meg, fortsetter Hole. – Når det er sagt, utseendet er ganske irrelevant. Det er ikke det jeg er opptatt av. For min del handler det om kjemi, om jeg er på bølgelengde med den jeg har sex med, svarer Hole og virker oppriktig. Vicky og Lora stirrer på ham med åpen munn, det er nesten som om de sikler eller slever. Om de ikke har hatt trekant før er de farlig nær nå, hvilket er en urovekkende tanke. Jeg som overhodet ikke hadde lyst til å redde Hole i sted, men heller nyte hele skuet – fikk plutselig en sterk trang til å redde ham fra evig fordervelse, redde ham fra mine to sultne venninner. Jeg må gripe inn, få dem til å tenke på noe annet enn sex.

– Altså, du mener at du er en av de få som ikke tenker med pikken? Idet samme jeg stiller spørsmålet får jeg lyst til å drepe meg selv. Alle tre setter blikkene sine i meg som om jeg har sagt noe skikkelig vulgært noe. Ærlig talt! Det er som om ordet pikk er bannlyst, ubuden frukt og forøvrig et ord som overhode ikke forbedret situasjonen, tvert om – for nå ser Vicky og Lora direkte glupske ut. Som to grådige ulvinner lar de sine slørete blikk svømme fra meg og over mot Hole der de raskt endrer karakter fra svømmende og diffuse til fire, direkte spydspisser som har pekt ut sitt mål. De vil ha Hole! Jeg må handle nå, løfte dialogen over på noe annet, om druetyper muligens, og malolaktisk gjæring muligens, snakke litt om annengangsgjæring på flaske, om champagnemetoden, eller om maserasjon og enzymer, få dem over på andre tanker. Noe tørt noe.

– Hva er det, spør jeg og lar blikket vandre innom alle tre hele tre ganger, – ble ordet pikk plutselig for hard kost nå, eller?

– Nei, nei, ler Vicky med lett påtatt latter, – absolutt ikke. Men han har vel allerede svart på det spørsmålet, ikke sant? Vicky både spør og poengterer på en og samme tid, noe kvinner gjerne gjør, og løfter deretter flasken sakte til munnen for å gjøre nøyaktig samme triks som det jeg gjorde for cirka et og et halvt minutt siden. Min lille avledningsmanøver som fortsatt bekrefter min status som kronidiot virket bare mot sin hensikt. Faen! Begynner jeg å bli full, eller? Jeg må bite meg selv i tungen, er den nummen er det fare på ferde, for da begynner jeg å bli noe mer enn lett brisen. Den er nummen!

– Akkurat, det kan nok stemme, svarer jeg og later som om jeg er Kongen på Haugen, – Jeg henger visst ikke helt med. Har jo ikke sett på Hole på den måten. Som en mann… øh, altså som en mann som har sex og slikt, sier jeg og biter meg på nytt i tungen, litt hardere denne gangen. Jepp, fortsatt nummen.

– Altså, vi har jo bare jobbet sammen, fanget mordere eller det vil si vi har fanget én morder, sier jeg og føler meg litt mindre som Kongen på Haugen.

– Og kysset, sier plutselig Hole med et bredt glis. Både Vicky og Lora setter blikket i meg som om jeg har sveket dem grovt, unnlatt å fortelle dem om den beste og viktigste ingrediensen i Verdens Beste Kake.

– Ja, men da var jeg litt full, var jeg ikke? Jeg stiller spørsmålet lavt som for å bagatellisere det hele, men husker selvsagt kysset som om det var i går. Det var vanvittig deilig og jeg hadde gått hele veien om han hadde villet og jeg ikke hadde sovnet.

– Anyway, fortsetter jeg lett henvendt mot Hole som den fremmede fuglen han er, – vi snakker om seksualitet og kropp, spesielt om kvinnekropper – så hva syntes du som er mann om intimkirurgi, da? Om kvinner som opererer underlivet sitt for at den skal se ut som noe annet enn hva den er, en plastikk-vagina? Jeg stiller spørsmålet så formelt som jeg klarer for å skjule det faktum at jeg begynner å bli ganske brisen. Lora og Vicky ler.

– Lotty da. Hole har vel egentlig svart på det også, smiler Lora, – men kanskje han vil utdype? Lora fester blikket på Hole som nå lener seg godt tilbake i stolen. Han har tydeligvis gjenfunnet sin balanse, funnet sin rettmessige plass i en kurv full i fulle, kaklende høner. Han tar utfordringen.

– Vel, sier han, – jeg syntes det er trist at kvinner er usikre på noe som er så flott, naturlig og intimt. Jeg syntes også det er problematisk at kirurger tjener penger på andres er usikkerhet. Kvinner bør selvsagt være stolt over vaginaen sin. Den har en helt annen funksjon enn våre, ja hva skal jeg si, våre kjedelige pikker. Når det gjelder pikk og fitte er det meste normalt selv om alt er ulikt, forklarer Hole formelt og noe statisk, som om vi er elevene hans som allerede har sovnet. Så da kan han jo like godt fortsette, hvilket han også gjør.

– Det er jo nettopp likhetene og ulikhetene som er så bra! Jeg har aldri sett en eneste fitte jeg ikke har likt, fortsetter han, – alle er helt unike og like fantastiske, bedyrer Hole og tillater seg en lite kunstpause ettersom vi jentene for en gangs skyld holder kjeft, muligens fordi vi faktisk holder på å sovne.

– Hvor lenge har dere forresten sittet her og drukket, og snakket om dette? Spør han plutselig.

– Øh, er det glupeste jeg klarer å oppdrive, for jeg ble litt tatt på senga – jeg var egentlig et helt annet sted akkurat nå, nemlig i halvsøvne og i seng med Mr. Hole.

– Vel, æh…, svarer Lora lett sløv i stemmen og med et halvt gjesp på lur.

– Cirka to timer minst, sier Vicky som plutselig er fullt ut våken og gliser bredt med den lille munnen sin. Hun er tydeligvis fullstendig tilstede, og klar til dyst; – En kan aldri få snakket nok om en kvinnes fysiske underverk, spesielt om underlivets mange spennende hemmeligheter. Og nå har vi tenkt å prate litt om kvinners andre underverk – nemlig vår fantastiske psyke. Vil du joine der også, eller? For da må du ta deg en øl eller tre, ler hun og får straks selskap av Lora og Hole som rensker halsen for noe som ikke er der.

– Nei takk, det blir nok for tøft for en tøffelhelt som meg, bedyrer Hole med latter i stemmen. – Jeg har en pervers morder å fakke og det holder i bøtter og spann. Men du Lotte, er det greit at jeg låner deg litt? Hole ser på meg med et blikk som i mine øyne sier; – Jeg vil ha deg nå. Kle av deg! Men det er nok bare fantasien min som spiller meg et puss, den gjør gjerne det etter fem, seks iskalde øl. Syv?

– Mmmmmja, mjauer jeg mykt, for Hole kan få gjøre mer enn å bare låne meg litt. Han kan få gjøre hva han vil med meg. Ta meg med på do, dra den… PS! ER SENSURERT, PASSER NEMLIG IKKE Å STÅ PÅ EN BLOGG – KJØP BOKEN OM DU VIL LESE HELE. Ja visst, Hole kan få låne meg og mer, men Hole har tydeligvis andre planer. Er så jævlig lite raus. Hva hendte med at alle skal få? Hole fører meg bort til bordet lengst bort fra de andre fire gjestene, nikker en tydelig sitte-kommando for andre eller tredje gang på veldig kort tid, og jeg sitter meg ned som en lydig hundevalp. Deretter går han mot svensken som jeg nå ikke husker navnet på, Birgitta kanskje? Eller Ulrikka? Med tilbake har han to kaffekopper.

– Drikk, kommanderer han. Og jeg drikker den beske kaffen som ble kokt i går om jeg er riktig heldig og ikke i forgårs som om det er reneste altervin.

– Jeg kommer nettopp fra sirkuset. Husker du jeg sa vi skulle snakke med Otto Recht-et-eller-annet i dag? Jeg nikker og ser sløvt på ham, sløvt som i kåt.

– Vel, vi var der. Vi så på forestillingen som var ganske merkelig, men egentlig ganske bra. Jeg likte veldig godt det overraskende innslaget med halshogging, ja, det var skikkelig bra. Og litt sånn creepy. Skal jeg gi terningkast må det vel bli en god femmer. Hole stopper plutselig opp, titter bort på jentene som ler og skravler, og tar en ny slurk av den beske kaffen som sannsynligvis er fra i går. Det ser ut som om han syntes den er god, fester deretter blikket alvorlig i meg.

– Vi hadde altså tenkt å ta en prat med Otto i garderoben etter showet, forklarer Hole mens jeg lytter uinteressert etter. Jeg er nemlig lite interessert i å høre om sirkus og klovner som skal skifte mellom de kjipe forestillingene sine. Jeg liker ikke sirkus i det hele tatt og klovner er bare ekle, og har forøvrig hodet langt inn i min egen forestilling, nemlig den med Hole. Akkurat nå sprer jeg… PS! ER SENSURERT – PASSER NEMLIG IKKE Å STÅ PÅ EN BLOGG – KJØP BOKEN OM DU VIL LESE ALT.  Hole ser litt rart på meg, lett avventende.

– Mmmmmja, mjauer jeg igjen, denne gangen for å vise at jeg henger med og hører etter. Men jeg gjør ikke det.

– Men da vi kom til garderoben var døren låst, fortsetter Hole. – Vi fikk den omsider opp, og fant Otto partert i dusjen…

– Lotte, hører du etter hva jeg sier? Jeg kvekker til og retter meg opp i ryggen Det var like før det gikk for meg. Jeg kan nemlig mane frem orgasmer ved å bare bruke fantasien. Faens Otto et-eller-annet som må ødelegge alt.

– Hørte du hva jeg sa, eller? Sier Hole igjen, litt strengere i tonen nå.

– Ja visst, sier jeg, – Otto fikk hodet kappet av under forestillingen som du ga en sekser.

– En femmer!

– Ok, en femmer, fortsetter jeg, – og så gikk dere i garderoben for å ta en prat med ham!

– Og der fant vi ham partert!

– Hæ? Partert? Du mener som en del av forestillingen?

– Nei, som i partert. Otto er død. Drept! smeller det til fra Hole.

– Så dere fikk ikke snakket med ham?

– Nei, det lot seg ikke gjøre, svarer Hole tørt.

– Men herregud, hvem har gjort noe sånt med Otto, spør jeg forskrekket.

– Spør du meg, så spør jeg deg, svarer Hole. Jeg nikker stille, merker jeg plutselig har blitt klin edru av den grusomme nyheten og av den like grusomme kaffen som døde en dag før Otto.

– Så hva skal dere gjøre nå, da? Spør jeg med en noe spak stemme.

– Vi har ikke annet valg, vi må begynne helt på nytt og det er da jeg kanskje har bruk for deg.

– Bruk for meg? Har du bruk for meg? Jeg stiller spørsmålet to ganger, for jeg vil gjerne han skal bruke meg, men ikke på den måten jeg tror han nå sikter til. Jeg har intet behov for å vikle meg inn i et nytt morderisk drama. Å ligge i Sydneys havnebasseng med strupen skåret over er ikke akkurat noe som appellerer til meg, og det til tross for hvor utrolig spenningssøkende jeg er om dagen. Ei heller vil jeg dusje med kroppsdelene til alle verdenshjørner.

– Hva tenker du på? spør jeg lavmælt.

– Jeg tenkte å bruke deg som lokkedue en gang til.

– Kommer ikke på tale, svarer jeg fort og bestemt, for det er totalt uaktuelt.

– Okay, jeg ser den, svarer Hole hvilket forundrer meg litt. For skal han ikke argumentere?

– Men kanskje du vil joine etterforskningen? I morgen skal jeg innom en greie, og eh, det er en slags fest for fiffen, altså for de rike her i Sydney. Det er en slags Eyes Wide Shut type fest om du skjønner hva jeg mener…

– Nei, jeg gjør ikke det, svarer jeg, – hva mener du?

– Altså en type Eyes Wide Shut type fest, om du skjønner hva jeg mener, gjentar Hole.

– Jeg hører hva du sier, men skjønner fortsatt ikke hva du mener selv om du gjentar deg selv. Hva mener du? spør jeg lett irritert, og samtidig litt nysgjerrig.

– Har du sett filmen? Eyes Wide Shut? Den med Nicole Kidman og Tom Cruise? Kom ut i 1999. Ble regissert, produsert og skrevet av Stanley Kubrick, en av mine favoritt regissører. Kidman og Cruise spiller et ektepar som tilhører den øvre middelklassen. De kjeder seg i ekteskapet og vil piffe opp sexlivet, gjøre sine erotiske fantasier om til virkelighet. Vel, for å gjøre en lang historie kort – de får innpass i et hemmelig samfunn som dyrker promiskuøs seksuell omgang. Hole stopper opp, gransker meg med blikket for å se om jeg følger med, og det gjør jeg i aller høyeste grad. Han fortsetter;

– Med jevne mellomrom holder dette samfunnet hemmelige sexfester på et gods et stykke utenfor byen. Alle deltagerne må bære masker og det er viktig at ingens identitet blir avslørt.

– Mmmm, nikker jeg og er allerede godt inne i filmen. Hole er Cruise og jeg er Kidman.

– Har du sett filmen? Spør Hole.

– Ja, svarer jeg.

– Hvorfor sa du ikke det da?

– Sa hva da?

– At du har sett den, da trenger jo ikke jeg forklare det for deg.

– Kanskje jeg liker at du forklarer ting til meg, svarer jeg muntert, – og kommanderer meg til å gjøre ting som å sette meg lydig ned her og der, drikke Gin Tonic på styrten og drikke dødelig besk kaffe, svarer jeg kokett. – Dette er jo nesten som på film, eksempelvis den «Fifty Shades of Fucking Boring» filmen. Har du sett den? Spør jeg muntert. Hole rister på hodet.

– Bra, for det er en usedvanlig kjedelig film, gliser jeg, – vi kan nok gjøre det bedre!

– Akkurat, svarer Hole tørt og uten å ta hintet, – men tilbake til Eyes Wide Shut og dette miljøet vi skal oppsøke i morgen.

– Vi? avbryter jeg.

– Ja, om du vil bli med da. Vi må være et par. Det er et krav å være to av motsatt kjønn, og jeg tenkte at, vel…

– At du og jeg skal leke et «par» eller et forelsket kjæresterpar i morgen og dra på sexfest? Tja! Det lar seg vel kanskje gjøre. Kanskje vi kan øve oss litt i kveld, da, spør jeg ivrig og ser like ivrig på klokken om det har blitt kveld.

Nope.

Not yet!

Klokken er bare ti på fem.

Faen ta! Hole kremter.

– Lotte, vi etterforsker et eller sannsynligvis flere drap. Dette er ikke noe vi kan ta lett på, formaner han med streng mine, men samtidig en anelse mykt som om ingenting er umulig. Kvelden har ikke en gang begynt.

– Hvorfor sier du bare Lotte? spør jeg plutselig.

– Hva mener du?

– Jeg heter Lotte-Marie med bindestrek. Jeg bruker hele navnet og det vet du. Men her nede har du bare sagt Lotte.

– Ja, stemmer det. Har ikke tenkt noe over det. Men du har jo helt rett. Godt observert! Kanskje fordi jeg hørte dine venninner si Lotty og det hørtes veldig deg ut. Marie er liksom litt for…

– Snill, pertentlig, kjedelig og ordentlig? spør jeg på rams.

– Nettopp, svarer Hole.

– Og det er ikke jeg?

– Du skjønner hva jeg mener, svarer Hole. Og jeg nikker stille, for jeg gjør jo nettopp det. Marie passer ikke på den «nye» meg. Jeg har jo endret meg mye det siste året, til det bedre forhåpentligvis – og er ganske tilfreds med å bare bli kalt Lotte og Lotty. Min far kaller meg jo fortsatt for Loppa, og jeg tror jeg nå forstår hvorfor.

– Men tilbake til Eyes Wide Shut, sier Hole som er flinkere enn meg til å holde seg til saken, – jeg må forklare deg litt hva vi går inn i, for dette er rimelig heavy saker. Lenger kommer han ikke, for Lora står plutselig ved bordet og gliser bredt. Vicky er tydeligvis på toalettet igjen.

– Her, sier hun og setter to iskalde VB´s på bordet. – Jeg tenkte dere kunne trenge noe avkjølende inne i denne hete, mørke kroken. Vi stikker på brygga en tur og nyter ettermiddagssolen der, så kan dere joine når dere er ferdig om dere blir ferdige da. Det ser ikke slik ut, ler hun og lar blikket fare frem og tilbake mellom Hole og meg. Vicky kommer bort og gir oss begge en klem, deretter traller de bortover det slitte tregulvet og ut i det fri.

– Kjekke jenter, sier Hole.

– Kjekke kvinner, retter jeg.

– Akkurat. Men tilbake til saken. Det er viktig at du vet hva du begir deg inn på. Dette er altså heavy saker. Sydney-politiet tror som nevnt at det er en seriemorder på ferde. Andrew tror derimot at drapene kan kobles opp mot dette spenstige sex-samfunnet som det knyttes mange myter om. Blant annet satanisme, pedofili, drap og ofring, forklarer Hole som om det er hverdagslige ting han ramser opp.

– Tuller du? Du mener at de dreper mennesker på ordentlig?

– Ja.

– I forbindelse med sex?

– Ja.

– Herregud!

– Vel, jeg tviler på om han er innblandet, men greit. Du sa du har sett filmen? spør Hole og jeg nikker bekreftende. – Da vet du kanskje at 24 minutter av filmen ble klippet vekk. Noen mener disse minuttene viser scener som avslører et groteskt samfunn fra virkeligheten der utvalgte ofres og eliten trekker i trådene. Det hevdes altså at Eyes Wide Shut slettens ikke er fiksjon, men en dokumentar forkledd som underholdning, forklarer Hole på utpust.

– Visste du forresten at Kubrick døde av hjerteinfarkt nøyaktig 666 dager før 1.1.2001? Jeg rister på hodet, for det visste jeg selvsagt ikke. Jeg vet heller ikke hvor Hole har tenkt seg med denne oppsummeringen.

– Vel, en del mennesker der ute og stadig flere hevder at Kubrick ikke døde naturlig, men ble drept fordi han ikke ville klippe bort de 24 minuttene. Det er altså rimelig innlysende at Kubrick hadde en klar tanke med denne snaue halvtimen. Som kjent var han en mester i å bruke symboler og filmene hans bar ofte frem skjulte budskap om samfunn og hendelser som ikke burde frem i lyset. Ja, Kubrick var mye mer enn en produsent og en regissør. Han var en…

– Whistleblower, innskyter jeg fort og Hole nikker.

– Nemlig. Han var kjent for å ha et horn i siden mot mektige samfunnstopper. Enkelte hevder at han med filmen og de 24 minuttene som aldri ble vist, ville avsløre mennesker tilhørende eliten og en syk og bisarr verden! Hole lener seg tilbake i stolen, tar en slurk av den kjølige VB flasken, smatter tilfreds på ølet mens han leser på etiketten, lar meg få tid til å la det hele synke inn.

– Når du sier det så, sier jeg omsider etter å ha fått summet meg litt, – så slo det meg da jeg så filmen at jeg ikke fikk den til å henge på greip. Jeg forstod ikke overgangen fra luksuriøse, sensuelle sex-orgier til å plutselig bli utrolig dramatisk og stå om liv. Jeg følte egentlig at det var en Missing Link der, men klarte ikke å sette fingeren på det, tenkte at filmen uansett var bra, passe sensuell og elegant laget…

– Og det er den jo, bemerker Hole og deretter blir det stille. Vi lar minuttene fare avsted uten å delta på reisen. Vi forblir i oss selv og lar tankene fare på egenhånd. Tenker på filmen, prøver å hente opp scener og se etter skjulte budskap. Ser filmen i reprise med nye øyne, nå som en dokumentar der hovedbudskapet er sensurert bort nettopp fordi den avdekket en alt for jævlig sannhet. En sannhet Kubrick måtte dø for! Jeg merker plutselig at jeg har blitt sulten, men det er på mat – ikke sex. Sex virker direkte frastøtende akkurat nå.

– Jeg må ha noe å spise, sier jeg.

– Jeg også, svarer Hole. – Da går vi.

……..

Så, hva syntes dere? Jeg håper dere finner teksten både morsom og spennende. Og dere som er litt oppegående skjønner at sex-delen som beskrevet over er kraftig kritikk av det stinkende skjønnhetshysteriet, ikke sant? Naturlige kropper og et naturlig forhold til sex er nok den beste oppskriften på et godt samliv. Mine bøker må altså også leses mellom linjene! Just saying – og husk at dette er UNISEX bøker som faktisk har flest mannlige lesere p.d.d., hvilket jeg syntes er veldig hyggelig. 🙂 Her kan du forhåndsbestille boken.

Lotte-Marie goes Down Under

I bok nummer fire setter Lotte-Marie kursen mot Australia, nærmere bestemt mot Sydney for å oppleve spenning og action. Men noen ganger får en mer enn en ber om. Bisarre drap, horer, halliker, dop, skumle klovner, orgier og ikke minst - galskap! Tilbudspris kun 49.-

79.00 Kr

 

Skjermbilde 2020-04-12 kl. 19.31.08

Jeg anbefaler forøvrig alle å lese de foregående tre bøkene først, og spesielt bok nummer tre; Lotte-Marie og Matchmorderen som nylig også kom ut på engelsk. Dere finner dem alle på Amazon. Her er noen tilbakemeldinger på bok 3;

“Kort oppsummert: Friskt språk og mange morsomme bilder og scener. Hole har vel nærmest laget sin egen sjanger med disse bøkene.” Jan Ove Ekeberg

“I dag har jeg gjort noe så sjeldent som å lese en bok. Med perm på, av Trude Helén Hole. Boken fenget fra ca 50 shades og fra da av måtte jeg bare lese resten. Hole er dyktig; jævla morsom og treffende i flekkene. For ikke å snakke om erotikken hun formidler. Anbefales varmt!” Gro Storteig

“Trude Helén Holes siste prosjekt «Lotte-Marie og Matchmorderen» er vellykket. Big time! Hole kjeder aldri. Hun tar mange (alle?) midler i bruk for å holde på oss: Her er spenning, humor, craziness, politiske vurderinger, tematisk informasjon – seriemordere: I loved it! Og sex! Hole tar´n helt ut! Og ære være folk som tør å by på seg selv for sine lesere! Hva vi ønsker oss mer av i neste bok om Lotte-Marie: mer av alt!” Øyvind Fygd

“Jeg leser mye bøker og blir ikke så lett imponert lenger, så dette var bare helt fantastisk! Oppdaget bøkene til Hole i indieforattergruppen som jeg er med i, og fant deretter en YouTube-video hvor hun fortalte om en av bøkene sine, og jeg tenkte: Hun dama er rå! Jeg MÅ lese en av de bøkene! Håper hun får solgt masse av den nye boka. Jeg kommer i hvert fall til å lese alle bøkene nå!” Marianne H. Jensen

“Det må jeg si. Trude Helén Hole sine bøker har mang en gang fått latteren til å trille. Hennes egen innlevelse og bruk av egne opplevelser i bøkene hennes gir et innblikk i en person som man sjelden og aldri har sett sidestykke til. Bøkene bærer preg av sensualitet, kjærlighet og djevelskap. Godt surra sammen av Norges beste kvinnelige forfatter. Så skal dere ha påskekrim. Løp og kjøp.” Rune Chr. Tollefsen

 

Lotte-Marie og Matchmorderen

"Kort oppsummert: Friskt språk og mange morsomme bilder og scener. Hole har vel nærmest laget sin egen sjanger med disse bøkene." Jan Ove Ekeberg

49.00 Kr

 

Skjermbilde 2020-04-12 kl. 19.30.56

Spre kjærlighet, positivitet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle.

Del gjerne.

Mvh. Trude Helén Hole

MINE BØKER OG MIN FORFATTERSIDE FINNER DU HER

Gratis VIN kompendium og online VINkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Time spent with good books is never wasted. (6)-kopi