News

I studio med Hole – kommer snart

Yey! Jeg har som noen av dere vet holdt på med videoprodukjsoner en stund nå, og noen av dem finner dere på min YouTube kanal. I år skal jeg rydde plass og produsere mer, blant annet rigger vi til et lite studio i det Blå Huset mitt på Dikemark.

fullsizeoutput_1428.jpeg

Hva som skal produseres kommer jeg tilbake til, men stikkord er Art of Living og På Pulsen – dvs vin, bøker, reiser og opplevelser, ledelse og selvutvikling, helse og trening, og selvsagt politikk og næringsliv.

Kort og godt viderefører vi innholdet på denne bloggen til livesendinger fra min lille skrivestue, dvs Det Blå Huset – som altså er det kuleste huset i Asker. Og selvsagt kommer det interessante gjester på besøk. Spennende, ikke sant? Jeg syntes det – og vi startet om to uker, dvs i februar!

Her er før og etter bilder – ja, det var litt av en jobb å pusse opp det fantastiske bygget. Men min fotograf-venninne Gro som jeg inviterte med da jeg fikk tak i det, og jeg – er altså ikke redd for å ta i et tak og vi liker å gjøre det meste selv. Jepp, vi simpelthen elsker hardt fysisk arbeid, være kreative og finne gode løsninger! 😉

Jeg tenker at huset er veldig glad for at det har fått nytt liv, både innvendig og utvendig. For dette huset, folkens –  har nemlig sjel. Det bokstavelig talt ropte på meg en herlig vinterdag for over 15 år siden da jeg gikk på ski over isen. Det stod der ensomt, forsøplet og forlatt – og forfalt med nedtaggede vegger, knuste vinduer og ødelagt tak.

Og området rundt huset var så gjengrodd at en ikke kunne se eller gå ned til vannet på venstre side av bygget – nå er det platting, uteplass og badetrapp der – ja, Gro og jeg gjør som sagt alt selv. Så jeg svarte den gangen for 15 år siden, at: -ja, kjære hus, jeg skal redde deg – og det gjorde jeg. And I Love it!

Og nå blir det også livestudio i det Blå Huset! I Love that to! 🙂

Her er en liten promo for mine online vinkurs tatt litt impulsivt på kjøkkenbenken, og nei, jeg kan ikke lage mat, det bare ser slik ut – men ta gjerne en titt. Mine online vinkurs finner dere her – last dem gjerne ned og lær om vin når du vil og hvor du vil. 🙂

Ønsker alle en riktig flott dag med mye kjærlighet og glede! 

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Del gjerne. Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Lotte omslag 3