News

I am back!

I am back – etter en lang bloggpause som strakte seg gjennom både en fantastisk vinterferie på fjellet etterfulgt av en uke med bokskriving og late dager på Mauritius! Jeg er nemlig smart nok til å ta fri fra blogg, jobb og sosiale medier, kort og godt alt som kan hindre meg i å være tilstede i nuet når jeg har fri – og det anbefaler jeg deg også! For mens du taster på FB går livet sin gang der ute – tenk litt på det. And by the way, Mauritius var fantastisk flott – bilder og tekst kommer senere:-)

IMG_3333 copy.jpg

Tilstedeværelse er viktig – også hjemme, så nyt vinteren nå mens den er her! For endelig har vi fått litt skikkelig vinter her hjemme også. I skrivende stund klokken 06.00 på morgenen, titter jeg ut her jeg bor i Asker og nyter synet av blått lyst, ca en meter snø på bakken og trær dekket av nysnø – det hele er bare så vakkert og eventyrlig, så rolig og nydelig, at selv de mest eksotiske strender ikke kan overgå det. Just saying – vi bor i et fantastisk land:-)

Så mitt tips er å kommer seg ut av vinterdvalen. Vær aktiv – kom deg UT og gjerne også ut av komfortsonen når du kan – for det er der du finner de rike opplevelsene som gjør noe med deg. Om du ikke er flink på ski som meg, jeg er en kråke – gjør det allikvel. Om du syntes det går fort på snowracer, så er det faktisk meningen, så la deg rive med. Om ungene vil ha deg ut for å bale i sneen, ikke si nei – join in og LEV! Kast snøball på mål og hverandre, ha brytekamper i sneen og opplev vinter og livet. Poenget mitt med dette å komme seg ut av huset og ut av komfortsoner – er at fysisk aktivitet og det å være i noenlunde form, ikke bare genererer bedre helse og mer energi, men også mer lyst på livet. Lyst til det å leve og forsøke nye ting – sånne ting du gjorde da du var ung! Og selve livet vet du – blir meeeeget begrenset inne i huset ditt.

Å gjøre ting du gjorde og som gjorde deg glad da du var ung – holder deg også ung og glad nå. Så enkelt er det! Og vi som har barn har fått en unik mulighet til å oppleve barndommen på ny. Så bruk den muligheten og join in når barna vil ha deg med. En dag vil de nemlig ikke det og den dagen kommer fort – tenk litt på det:-)

Les også: Get out of your comfort zone – that’s where the magic happens!

Well, I am back in business – let´s talk work. Nå må vi prate litt jobb, for vi er liksom i gang igjen. Jeg skriver nå som en del av dere vet en bok om selvmord, men tar også oppdrag. Du finner en oversikt over hva jeg kan tilby av tekst, foto, websider, PR, reklamekampanjer, content marketing, reflekterende samtaler – eller coaching, på min hjemmeside New Spirit.

Jeg leverer alltid godt og til avtalt tid – det er derfor jeg kan leve av dette, og jeg har meget gode referanser som jeg faktisk ikke har skrevet selv. Sett slikt?

Ta kontakt om jeg kan gjøre noe for deg – på trude@newspirit.no. Mitt Mary Kay firma finner du her og litt info om lønnsomme muligheter finner du her. Jupp, da er vi i gang igjen – ta kontakt om det er noe jeg kan bidra med og ha en herlig og fin start på uken:-)

It´s all about thinking smart, working hard and having fun!

Trude Helén Hole, New Spirit Communication

Smoothed, soothed, protected