Management & Health News

Drive for deg selv? Her er en lønnsom mulighet

“I believe that my dream has changed many thousands of women’s lives for the better, and yet I know that there are so many more lives out there waiting for the touch of our hand.” – Mary Kay Ash, Founder, Mary Kay Inc.

timewise fineste langbilde

Uimotståelige produkter – Positiv samfunnsnytte – Lønnsomme muligheter. I over 50 år har Mary Kay tilbudt kvinner over hele verden en god karrieremulighet. Med 3,5 millioner Frittstående Hudpleiekonsulenter og 4 milliarder i global omsetning er Mary Kay et av de fremste varemerkene innenfor hudpleie og kosmetikk, og er representert på mer enn 35 markeder verden over. Mary Kay tar avstand fra dyreforsøk og er ledende i verden på rene produkter. Les mer om vår historie her. Og ikke minst – vi er en samfunnsnyttig organisasjon – les mer om våre prosjekter her.

Å arbeide som selvstendig forhandler av Mary Kays produkter er noe som passer for kvinner i alle mulige livssituasjoner. Dette er i stor grad takket være vår lønnsomme og fleksible forretningsmodell, som tilbyr kvinner (og modige menn) muligheten til å arbeide direkte hjemmefra. Mary Kays Frittstående Hudpleiekonsulenter er alt fra drevne småbarnsmødre, karrierekvinner som driver med MK på si, eller som nå driver med MK på fulltid, til pensjonister som vil ha en ekstrainntekt. Å være Frittstående Hudpleiekonsulent i MK passer alle som ønsker fleksibilitet i livet. Det passer også alle som ønsker å tjene litt ekstra og som ser potensialet i seg selv og egen innsats.

Extra income

Alle Mary Kays Frittstående Hudpleiekonsulenter kan med god fortjeneste arbeide kun med salg til kundene sine, også via egen web-butikk, men noen velger likevel å maksimere lønnsomheten ved å utvikle sin rolle til en lederposisjon med ansvar innenfor den frittstående salgsstyrken. Disse lederne, Frittstående Sales Directors og National Sales Directors, kan øke inntekten sin gjennom utbetalt provisjon fra selskapet. Uansett om det er en deltidsvirksomhet eller en hovedinntektskilde, har en Frittstående Hudpleiekonsulent friheten til selv å planlegge dagene og virksomheten slik det passer best for henne.

KORT FORTALT

  • Mary Kays produkter selges av 3,5 millioner mennesker på 35 markeder.
  • Godt og vel 23 000 av Mary Kays Frittstående Hudpleiekonsulenter bor i Norden.
  • Mary Kay er et av de 10 mest solgte hudpleiemerkene og blant de 15 bestselgende kosmetikkmerkene i verden.
  • Mary Kay hjelper utsatte kvinner og barn over hele verden, bruker ikke dyreforsøk – og verner om miljøet vårt.
  • Siden programmet startet i 1969, har over 150 000 medlemmer av den frittstående salgsstyrken kvalifisert seg for tjenestebil eller fått en bonus i form av kontanter.
  • I USA i dag er det ca. 1 300 Mary Kay rosa Cadillac-biler ute på veiene. I det nordiske programmet kan du kvalifisere deg til MINI, Volvo eller Mercedes. I dag har ca. 60 nordiske Frittstående Sales Directors kvalifisert seg til en rosa Mary Kay-bil.

pinkcadi

Kontakt meg på trude@newspirit.no, eller registrer deg her om du også ønsker en frittstående og lønnsom karriere i Mary Kay, så hjelper jeg deg i gang:-) Om du ønsker å kjøpe våre gode produkter kan du registrere deg og handle her.

Jeg ser frem til å høre fra deg og ønsker alle en riktig god dag!

Mvh. Trude Helén Hole på en freddan! 🙂

Mary lipgloss