News

Per Sandberg – smakløs eller klønete?

Frp-nestleder Per Sandberg avviser kategorisk at han hadde noen baktanke med t-skjorten med bølger og anker og teksten «Good journey», i forbindelse med at Frp-landsmøte diskuterte båtflyktninger og nei til 10.000 syriske flyktninger, i følge DN.

Skjermbilde 2015-05-04 kl. 15.26.53Det var under Frp-landsmøte i helgen Frp-nestlederen troppet opp i den maritime t-skjorten. Han var også på talerstolen under debatten om flyktningene med t-skjorten på.

DN spurte Per Sandberg og valget av t-skjorte var et bevisst valg i forbindelse med saken om de syriske flyktningene, der mange ankommer Europa etter en farefull ferd over Middelhavet.

– Slettes ikke, svarer Sandberg kontant i en SMS til DN.

– Så det var tilfeldig?

– Mitt budskap kommer fra det jeg sier, ikke fra en tilfeldig t-trøye som ligger fremst i klesskapet, slår Frp-nestlederen fast. Hele artikkelen kan leses her i DN.

……..

Vel, om dette i beste fall var tilfeldig – og det får vi jo håpe, så forteller dette mye om Sandbergs manglende dømmekraft – jeg regner med han kan engelsk og han burde sett at t-skjorten var upassende.

Når det er sagt, ref bildet over, så ser en tydelig at stort sett alle andre stilte i dress på landsmøtet – så hvorfor Sandberg som vanligvis går skikkelig kledt – plutselig velger å stille opp i t-skjorte, er for meg litt vanskelig å forstå, om dette da ikke hadde en hensikt.

Nå skal ikke jeg spekulere i noe jeg ikke vet noe om – men Sandberg burde visst bedre og utvist bedre skjønn, og visste han bedre – har norsk politikk nådd nytt lavmål. Vi får håpe at det ikke er tilfelle.

Trude Helén Hole, følg meg gjerne på sosiale medier 🙂

Skjermbilde 2015-04-09 kl. 10.49.18

0 kommentarer på “Per Sandberg – smakløs eller klønete?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: