News

Per Sandberg – smakløs eller klønete?

Frp-nestleder Per Sandberg avviser kategorisk at han hadde noen baktanke med t-skjorten med bølger og anker og teksten «Good journey», i forbindelse med at Frp-landsmøte diskuterte båtflyktninger og nei til 10.000 syriske flyktninger, i følge DN. Det var under Frp-landsmøte i helgen Frp-nestlederen troppet opp i den maritime t-skjorten. Han var også på talerstolen under debatten om flyktningene med t-skjorten på.

DN spurte Per Sandberg og valget av t-skjorte var et bevisst valg i forbindelse med saken om de syriske flyktningene, der mange ankommer Europa etter en farefull ferd over Middelhavet.

– Slettes ikke, svarer Sandberg kontant i en SMS til DN.

– Så det var tilfeldig?

– Mitt budskap kommer fra det jeg sier, ikke fra en tilfeldig t-trøye som ligger fremst i klesskapet, slår Frp-nestlederen fast. Hele artikkelen kan leses her i DN.

……..

Vel, om dette i beste fall var tilfeldig – og det får vi jo håpe, så forteller dette mye om Sandbergs manglende dømmekraft – jeg regner med han kan engelsk og han burde sett at t-skjorten var upassende. Når det er sagt, ref bildet over, så ser en tydelig at stort sett alle andre stilte i dress på landsmøtet – så hvorfor Sandberg som vanligvis går skikkelig kledt – plutselig velger å stille opp i t-skjorte, er for meg litt vanskelig å forstå, om dette da ikke hadde en hensikt.

Nå skal ikke jeg spekulere i noe jeg ikke vet noe om – men Sandberg burde visst bedre og utvist bedre skjønn, og visste han bedre – har norsk politikk nådd nytt lavmål. Vi får håpe at det ikke er tilfelle.

Om denne bloggen; bloggens eier heter Trude Helén Hole. Hole er kjent som Norges mest hardtslående blogger ifølge Nettavisen og Norges beste jenteforfatter ifølge Dagsavisen. I tillegg er hun Norges kuleste sommelier, sies det. Hennes bøker og vinkurs finner du her og mer om hennes forfatterskap finner du her.

Spre kjærlighet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle! 

Til Holes forfatterside og tilbakemeldinger fra media

Gratis vinkompendium og digitale vinkurs – klikk her

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

My Books – You Tube – Modeling – Vinkurs– Referenses – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

You will find my English company site right here and click here for my English Author site. For translation of this text – then click to the right.

0 comments on “Per Sandberg – smakløs eller klønete?

Leave a Reply