Management & Health

Endelig et troverdig horoskop!

Skjermbilde 2015-04-17 kl. 21.41.43

VANNMANNEN (20 jan- 18 feb)
Du har en kreativ hjerne og yter alltid maks for å gjøre fremskritt. På den annen side er du dessverre skjødesløs og upraktisk, noe som resulterer i at du gjør de samme feilene om og om igjen. Du juger en hel del. Folk flest syns du er en idiot.

FISKENE (19 feb – 20 mars)
Du har en livlig fantasi, og innbiller deg ofte at du blir forfulgt av Kripos for skattefusk, hjemmebrenning eller blotting. Du har liten innflytelse på dine venner, noe som nok skyldes tvangstankene dine om at alle andre er bedre enn deg. Du mangler selvtillit, og er generelt ei pyse.

VÆREN (21 mars – 19 april)
Du er en pioner, som forakter dine medmennesker. Du er temperamentsfull, utålmodig, og gir konsekvent elendige råd til andre. Du er en drittsekk.

TYREN (20 april – 20 mai)
Du er praktisk og utholdende. Du har en ekstrem viljestyrke og arbeider som bare faen. Folk flest syns du er sta og tjukk i hue. Du er egentlig bare en trangsynt dust, og folk later som de liker deg fordi du prøver så hardt.

TVILLINGENE (21 mai – 20 juni)
Du er en kvikk og intellektuell smarting. Folk liker deg fordi du er biseksuell. Men du har en lei tendens til å møte deg selv i døra. Du ønsker deg nemlig alltid for mye ut av ingenting. Dette betyr at du innerst inne er en gjerrig psykopat. Tvillingene er beryktet for sine elendige prestasjoner i senga.

KREPSEN (21 juni – 22 juli)
Du er sympatisk og forståelsesfull overfor andres problemer. De synes derimot at du er patetisk. Du er alltid forsiktig og usikker. Derfor blir du aldri noe bra sjef og ender opp som sosialklient i stedet.

LØVEN (23 juli – 22 aug)
Du tror selv du er den fødte leder. Andre synes du er litt for pågående. De fleste løver er brautende egoister. De tåler ikke saklig kritikk. Deres selvgodhet gjør folk kvalme. Løvemennesker er bare en gjeng med speilkyssende spradebasser.

JOMFRUEN (23 aug – 22 sept)
Du er en logisk type, og hater uorden. Du sprer alltid galle til dine omgivelser med den evige pirkingen din. Du er kald og ufølsom og sovner ofte når du har sex. Jomfruen tenker bare på penger og blir bra taxisjåfører, postbud og halliker.

VEKTEN (23 sept – 22 okt)
Du er kunstnerisk og svært virkelighetsfjern type. Hvis du er mann, er du sannsynligvis homse. Muligheten for at du driver innen bordellvirksomhet er stor. De fleste kvinner i vekten er nymfomane. Vekten dør som regel av kjønnsykdommer.

SKORPIONEN (23 okt – 21 nov)
Du er brutal i forretningslivet, og ikke til å stole på. Du når gjerne de store høydene økonomisk, fordi du er blottet for god moral. Du er ett og slett den perfekte drittsekk. De fleste skorpioner blir drept.

SKYTTEN (22 nov – 21 des)
Du er optimistisk og entusiastisk. Du tvinges til å stole på din medfødte flaks, siden du ellers er talentløs. Majoriteten av mennesker i skytten doper seg, eller er livstidsmedlemmer i AA. Folk ler av skytten fordi de alltid driter seg ut.

STEINBUKKEN (22 des – 19 jan)
Du er konservativ og redd for å ta sjanser. Du er rett og slett en feig skitt. Det har aldri eksistert en steinbukk av betydning. Steinbukker blir som regel depressive og ender på anstalt.

Skjermbilde 2015-04-09 kl. 10.49.18

 

0 comments on “Endelig et troverdig horoskop!

Leave a Reply