News

C More og Tippeligaen = sant

I morgen sparkes det hele i gang – det mange kaller vårens vakreste eventyr. Om fotball er vårens vakreste kan selvsagt diskuteres, men at fotball er gøy og engasjerende, er udiskutabelt. Selv har jeg tre som spiller fotball, Josefine (9) og Johannes (13) på DIF, og Herman (15) på Asker. Og ingen heier som mamma, les meg (fra Bergen), til stor glede for spesielt eldstemann. NOT!

Josefine og JohannesJohannes og Josefine på kamp på DIF banen:-)

Norsk fotball er jo ikke akkurat mye å skryte av om dagen, og nå snakker jeg om voksen fotball. Tidligere har jeg skrevet denne; Norsk sutrefotball, om barnslige Vålerengasupportere, Klønete av fotballforbundet, Hallén er ikke trygg, og en del andre innlegg rundt fotball og norsk idrett generelt – så fotball engasjerer anyway selv om det som skjer på banen til tider kanskje ikke er like spennende.

Nå er det imidlertid straks klart for Tippeligaen og sesongstart, for 6. april braker det løs igjen. På Nedre Eiker skal Mjøndalen og Viking åpne Tippeligaen 2015. Bruntrøyene gikk inn i kvalifiseringskampene mot Brann i fjor med lave skuldre og ingenting å tape, og resultatet ble opprykk.

På C Mores tabelltips er bruntrøyene plassert på kvalik og 14.plass, over Sandefjord og Stabæk. Her kan du sjekke ut tabelltipsene. Du kan forøvrig lade opp til sesongen ved å sjekke ut C Mores videokampanje som skal rokke ved fotballsjela til fotballglade mennesker i alle aldre. C More har nemlig spilt inn nye versjoner av kjente klubbsanger i forbindelse med oppstarten av Tippeligaen 2015. Her kan du se videoene: MIN KLUBSANG TIPPELIGAEN 2015

Jeg personlig heier på Sandefjord & Lars Bohinen, fordi jeg er svært imponert over Bohinens fantastiske karriere, først som uredd spiller, en av dem som faktisk ga av seg selv ute på banen. Bohinen var en dyktig individualist og samtidig en god lagspiller – og deretter har Bohinen imponert som trener, først i Asker og nå Sandefjord. Mannen har i tillegg integritet og er ikke redd for å si hva han mener, noe jeg tror er viktige egenskaper uavhengig av banehalvdel. Bohinen boikottet blant annet privatlandskampen mot Frankrike i protest mot de franske prøvesprengningene. Det viser karakter og styrke – noe landslaget i dag mangler. Som trener er Bohinen er dyktig på å bygge god trenings- og vinnerkultur. Jupp, jeg ser fint for meg Lars Bohinen som landslagstrener en gang i fremtiden. Det hadde blitt rockenroll!!

Jeg gleder meg med andre ord til Tippeligaen begynner, og det selv om dette innlegget også er annonse for C More. Mine lag for 2015 er DIF, Asker og Sandefjord, i den rekkefølgen. Fortsatt god påske dere:-)

Trude Helén Hole

Lysbilde1

 

0 comments on “C More og Tippeligaen = sant

Leave a Reply