News

Fotballfrue kontra omskjæring av jenter på norske kjøkkenbord

Noterer meg at Fotballsfrues kommentartriksing blir blåst opp stort i norsk media. Men at jenter blir omskjært på norske kjøkkenbord, det vil norsk presse IKKE skrive om. Jeg gremmes!! 


Jeg har skrevet flere innlegg rundt omskjæring av jenter, noe som også foregår på norske kjøkkenbord uten at noen blir straffet. I november i 2013 skrev jeg innlegget Uggs kontra omskjæring av jenter, og i januar 2014 fulgte jeg opp med Solveig Horne må ta grep. Over 20.000 kvinner i Norge er omskjært, men ingen straffes. I stedet ties det i hjel. Hva sier dette om oss? 

 
Politikere og media har sviktet barna. Dagens tilstand er et politisk svik som aldri ville ha blitt utvist mot etnisk norske barn. Foreldres kulturelle og religiøse bakgrunn blir prioritert foran barnets grunnleggende kroppslige og rettslige beskyttelse. Den bestialske kjønnslemlestingen vil fortsette fordi dette forties og fordi dette ikke får konsekvenser for de djevlene som utfører barbariet. Den som tier samtykker. Spørsmålet er skal vi fortsatt tie?

Jeg kan ikke tie. Jeg har skrevet til en rekke avisredaksjoner for å få dem til å belyse dette groteske barbariet, inkludert samtlige kvinnemagasiner – der svaret er at denne type saker ikke passer inn i kvinnebladenes “profil”. Der skal det nemlig være vakkert, rosa og chic!

At media velger å blåse opp Fotballsfrues juksing med bilder (som ethvert motemagasin også gjør) og kommentartriksing som er latterlig, men dog ikke et nasjonalt anliggende, viser bare det jeg har hevdet lenge – at store deler av norsk presse har utspilt sin rolle som 4. statsmakt. Pressen serverer i dag regelrett drittpakker, servert som nettopp det. 

Her kan du lese innlegget Uggs kontra omskjæring av jenter, og Solveig Horne må ta grep. Og her kan du lese hva jeg mener om norsk presse – Når pressen gjennom mobbing og trakassering dreper ytringsfrihet og demokrati.

Trude Helén Hole

Ps. Liker du postene mine, er jeg takknemlig om du trykker på Like.

Del gjerne, og følg med på mitt nye bloggmagasin her🙂

 

0 comments on “Fotballfrue kontra omskjæring av jenter på norske kjøkkenbord

Leave a Reply