Om meg

Jeg heter Trude Helén Hole og er forfatter, forlegger, reisejournalist, sommelier, selvstendig næringsdrivende, samt en rimelig uredd blogger. Jeg eier firmaet New Spirit og forlaget Feather Books Publishing, og ikke for å skryte, for en bergenser skryter selvsagt aldri: Jeg har meget gode referanser!

Skjermbilde 2018-03-06 kl. 16.54.36

Bloggen min er delt opp i kategorier – så i stedet for å kalle den en blogg, velger jeg å kalle den et bloggmagasin. Jeg blogger altså om mangt og meget, men intet om mote og make-up. Jeg regner med å publisere minst søndag, mandag & torsdag, samt freddan.

BLOGGENS INNHOLD

Adventures and traveltips – jeg skriver reiseartikler for deg som vil mer enn å bare reise for en del magasiner – og publiserer også her på bloggen.

Mine og andres bøker – jeg er i all hovedsak forfatter, og foruten å skrive på Norges morsomste serie, skriver jeg også dokumentarer og historiske bøker. I tillegg er jeg bokanmelder.

Gjestebloggere – med jevne mellomrom har jeg gode gjestebloggere på besøk.

Mine intervjuer av andre  er rett og slett skikkelig rocken roll. Flere kommer etterhvert.

Aktuelt – omhandler politikk, næringsliv, og aktuelle saker i media, samfunn og helse.

Ledelse, selvutvikling og helse – omhandler nettopp det, til inspirasjon og glede. Jeg har vært trener i 15 år innen både bredde- og toppidrett. Hovedsakelig svømming, og holder inspirerende en til en samtaler/coaching om det er ønskelig.

Vin, film og restaurantanmeldelser – jeg er utdannet sommelier og har drevet vinimport i seks år, og vært vinskribent i 12 år.

Ps. om dere liker innleggene mine blir jeg svært takknemlig om dere trykker på Like for liker:-)

MITT FIRMA, FORLAG OG MEG SOM MODELL

Be someone

Her kan dere lese mer om meg og mitt forfatterskap.

Jeg er forlegger, produsent, regissør og tidligere programleder. Utviklet og produserte blant annet Norges første vinprogram På Druen, en vinreise i Europa. Jeg har i tillegg produsert og regissert fem musikkvideoer. Jeg er tidligere finalist i Årets fotofjes og Miss Univers, og jobber som fortsatt som modell. Jeg har spilt i flere tv serier og norske filmer. Jeg overdramatiserer aldri! ALDRI!!

Vil du bruke meg som modell eller har bruk for nevnte tjenester over, er det bare å ta kontakt på trude@newspirit.no. Mer info og bilder finner dere her.

It´s all about thinking smart and having fun!

DÆNG!

Skjermbilde 2018-03-06 kl. 16.54.36

0 comments on “Om meg

Leave a Reply